Jihad!

– Har du funnet om de vil drive hellig krig mot oss? Hehehe.

Det spurte en kompis meg om i forgårs. Hele greia med jihad er en av tingene man frykter mest med muslimer, tror jeg – Bin Laden, terror, 11. september, selvmordsbombere… dere skjønner greia. Er det slik i Norge? Ønsker muslimer i Norge å drive hellig krig?

Så en foreløpig oppsummering, etter noen måneder med inntrykk: Jeg har ikke hørt ordet jihad bli nevnt en eneste gang, tror jeg. Jeg har hørt masse om synd, om rett og galt, om halal og haram. De gangene jeg har hørt nevnt ordet jihad er det jeg som har brakt det på banen. Så det virker ikke som det er en veldig viktig del av livet til muslimer i Norge.

Men jeg har jo spurt, og fått disse svarene:

– jihad? Det skal bare være i ytterste nødsituasjon, når man har prøvd alle andre utveier, og bare i forsvar. Slik som når Norge ble angrepet av Tyskland. Og man skal aldri drepe sivile. Bin Laden? Han ser jeg ikke på som ekte muslim en gang. (-sa en ung muslimsk studentleder).

– jihad… det er ikke aktuelt nå. Men i endetiden skal de muslimske hærene innta Jerusalem, og da vil det gå dårlig for jødene! (-sa en ung mann som er svært palestina-engasjert)

– jihad… jo, det er jo noen vers i koranen som handler om «fienden». Men da er det viktig å vite hvordan man skal tolke det! Fienden er deg selv, ikke sant. Jeg er min egen verste fiende. Jihad dreier seg om å overvinne seg selv. Mine indre demoner, ikke sant. Det er det som er ekte jihad. Det er det som er den ekte hellige krigen. (-sa en ung mann som har tenkt å studere psykologi)

—–

…og med det ønsker jeg alle blogg-lesere en god jul!

5 kommentar to “Jihad!”

 1. Arild Bråten Says:

  Jeg har tatt meg tid til å forklare deg litt av det illusjonerende bedraget og det fascistiske spillet som foregår i islam på en enkel måte så du skjønner det, fordi islam handler om hvordan muslimer kan overta verdens herredømme og utrydde alle som ikke godtar islam. Problemet er at spillet i islam er så omfatende bedragersk og løgnaktig at all menneskelig fornuft og irrasjonell tenkning ikke klarer å oppfatte hvordan de grenseløse fascistiske og nazistiske metodene islamske lover binder vanlige mennesker til islam via løgn, bedrag, illusjon og hvordan dette har vært tilfelle gjennom århundrer.
  Først vil jeg komme med en mengde fakta om islam som du bør studere videre og så vil jeg komme med en konklusjon med svar på dine spørsmål.

  Muslimer har fått verden til å tro at islam er en religion, en totalt feil kategorisering som myndigheter er redd for å endre, mens vi i dag vet man at Islam ikke er en religion eller en kult(sekt). Det er et helt fascistisk politisk samfunn system (en fascistisk politisk ideologi). Islam har egen religion, egne lover, eget politisk system, eget økonomiske system, egne sosiale regler og ikke minst egne militære deler i seg bl.a, akkurat som et land uten demokrati. Det som løfter islam er den minste religiøse delen av det hele og det skiller mellom en vantro og muslimer på alle måter.

  Det første du bør vite er hva en vantro er, en infidel, en ikke-troende eller en Kafir er for en muslim ?:
  En vantro, en infidel ,en ikke-troende eller en Kafir er alle ord som islam og muslimer bruker om alle som ikke godtar eller tror på islam. Deg og meg. Det vil si alle ateister,jøder,kristne, hinduster,budister,homofile osv, og alle andre mennesker og relgioner som ikke godtar eller tror på islam. Islam skiller med andre ord fascistisk og nazistisk mellom muslimer og vantro(alle andre).

  Det andre du bør vite er at 61% av islams hovedlærebok koranen og 75% islams to andre bøker(sira og hadith) består av oppfordringer til fascistisk politisk hat, krig, myrderier, drap, voldtekter, understryking, lemlesting bl.a. i tillegg til løgn og bedrag som hovedvirkemiddel mot vantro(alle utenfor islam)

  I linken under vil du finne et Vitenskapelig og høyt anerkjent lydkurs i islam bl.a der du kan høre og lese dokumentasjon på dette og andre viktige nøkkelsvar om islam.
  http://bit.ly/16KZQQ

  Her er noen få av de mange hatefulle og fascistiske koran versene som finnes i islams hovedlærebok, koranen(se mer info i høyre sidefelt av youtube filmen):

  Spesielt viktig er det å skjønne at islam grunnlegger, muhammed grunnla islam hele 600 år etter
  kristendommen(Jesus tid), hvor han dikterte mange koran vers, kopierte og endret andre fra bibelske skrifter og satte de inn i sin egen bok som han kalte koranen. Muhammed laget mange lover og en av de viktigste er at alle muslimer er pålagt å etterlikne og gjøre alt slik som han(muhammed ) selv gjorde det. Dette er et av de viktigste kravene for å være muslim.
  http://sites.google.com/site/veientilgud/01

  Det betyr med andre ord at det finnes bare et islam og det er fascistisk, og det betyr at enhver ekte muslim er en Bin-ladener ,en facist nazist eller en terrorist pga. alt hatet og djevelskapen(nevnt ovenfor) de er pålagt å følge ved å kalle seg muslimer og dermed følge muhammeds ord tilpunkt og prikke.

  Det er en del viktige begreper som bør forklares nøyere her fordi det er en viktig å forstå hvordan krigen mot oss vestlige vantro blir gjennomført og fordi vi er avhengig av at du og andre våkner opp og ser det ekte islam. Vi bør også gå lenger ned i kjernen av islam.

  Spesielt vil vi nevne følgende tre begreper:

  -DOBBELTHETEN
  (Hvordan en muslim kan mene to forskejllige ting om samme sak.

  – UAKTIVERTE OG AKTIVERTE MUSLIMER.
  Hvordan alle uaktiverte muslimer lett kan aktiveres til å bli terrorister.

  -DHIMMIS(SLAVER) ELLER DHIMMITUDE
  Islam ønsker at alle vantro som ikke konverterer til islam frivillig, legger seg ydmykt flat for islam enten gjennom trusler eller gjennom politisk korrekthet overfor muslimer).

  ——————————————————————————-

  HVA MENES MED DOBBELTHET I ISLAM ?
  Dobbelthet betyr at en muslim kan mene to ulike ting om en og samme sak, helt ettersom og i hvilken situasjon muslimen er i. DVS, at muslimer kan si en ting til en vantro og en annen ting til en annen muslim om samme sak, fordi i islam er begge versjonene riktige og fordi man skiller mellom muslimer og vantro.

  Den samme dobbeltheten kommer inn i bildet når det gjelder å lyge. I islam er det offisielt ikke lov å lyge
  hvis det ikke er en trussel mot andre muslimer eller seg selv. Men når man vet at islam skiller mellom muslimer og vantro som regnes for å være fiender, og man i tillegg vet hvor mye hat og annen djevelskap muslimer har imot vantro er det uten tvil lov å lyge overfor oss vantro i alle situasjoner, fordi vi er fiender av islam.

  HVA MENES MED UAKTIVERT OG AKTIVERT MUSLIMER ?
  Er begreper som hjelper oss forstå hvordan såkalte islam kunnskapløse, moderate og sekulære muslimer ender opp og aktiveres som ekte fascistiske muslimer
  For å forklare hvordan vanlige mennesker blir ekte muslimer skal jeg innføre begrepene uaktivert og aktivert muslim.
  En uaktivert muslim er ofte en såkalt moderat, eller sekulær muslim som enten er oppvokst med islam eller ikke har stor kunnskap om islam, men føler seg forledet til å tro at alt er godt i islam, og uten å bevist reflektere over eller vite at vantro (alle utenfor islam) ikke blir godtatt av islam.
  De enten vet ikke eller bryr seg ikke om at islam skiller fascistisk mellom muslimer og vantro. Mange muslimer vil derfor hevde at alt er godt i islam fordi de tenker som om alle er muslimer og forholder seg lite til oss vantro med unntak for de politiske aktive delene av islam som stadig konfronterer det vantro samfunnet vårt med nye krav og trusler.

  En aktivert muslim derimot er en ekte muslim som, ofte er kalt ekstrem, radikal, Bin-laden eller terroriserende muslim som har aksepter og lært det ekte fascistiske islam til fulle og at han/hun må følge og etterligne muhammed på alle mulige måter slik muhammed gjorde og sa.
  Derfor vil en uaktivert muslim si at alt er perfekt i islam fordi muhammed sa det og fordi man ikke regner oss andre vantro som en del av et muslimsk samfunn. Husk at islam skiller mellom muslimer og vantro(alle andre).

  For å forstå hvordan en muslim går fra uaktivert(moderat og sekulær muslim) til aktivert muslim(ekte muslim) må man vite følgende:

  I hovedlæreboken til islam som inneholder flere tusen koran vers, finnes det to versjoner av hvert koran vers. En versjon som skal lure personer, myndigheter ,potensielle konvertitter, og uaktiverte nye muslimer til å tro at islam er en fredlig religion inntil de er godt integrerte muslimer.
  Og en annen versjon av koranversa som har som mål å oppfordre og aktivere godt integrerte, sekulære og moderate muslimer til å følge det ekte politisk fascistiske islam.
  Alle potensielle konvertitter blir enten smigret eller truet av islamister og muslimer til å konvertere, men mye blir ikke fortalt før de er godt integrerte muslimer og da er det lett for andre muslimer og islamister å kreve at hele det fascistiske islam blir fulgt, fordi man som muslim er pålagt å etterligne og følge alt som grunnleggeren av islam, muhammed sa og dikterte gjennom sine fortellinger. Slik blir såkalte moderate og uvitende muslimer aktivert til ekte Bin ladener og ekte terrorister. Dette skjer ofte også gjennom oppfordringer i moskeer og andre lokale muslimske forsamlinger, men også fra andre muslimske ledere som Bin-laden osv. i TV, på internet,i lyd og video opptak som sendes fra ulike deler av den islamske verden.

  Det er også viktig å få med seg at i islam er alt perfekt, og det er ikke lov til å kritisere, endre eller stille spørsmål med muhammed , allha eller andre islamske skrifter og lærebøker.
  Det er også viktig å få med seg at muslimer handler etter hvilken makt situasjon de har i et samfunn og at de gradevis innfører mer og mer av sine fascistiske islamske lover ettersom de får mer og mer makt i et samfunn gjennom høye fødselstall osv.

  ———————
  HVA MENES MED EN DHIMMI ?
  En dhimmi er et utrykk muslimer bruker på en vantro vestlige politikere eller andre vanlige mennesker i alle deler av vårt samfunn som ikke tør å si sin mening om islam fordi de er redd for å såre muslimer, eller være politisk ukorrekt mot islam og muslimer. Og ofte i frykt for å bli drept av muslimer
  I dag vet vi at muslimer klager og sender ut trusler på alt som ikke gjøres etter islams levemåte og lover fra store islamske grupper av mennesker i vårt samfunn.
  Derfor er det mange naive som føyer seg etter dette for å slippe mer bråk og unngå å bli satt i rampelyset eller bli truet på livet.
  En viktig del som ikke ble nevnt ovenfor er hvordan de etter hvert gjennom trusler og krav gjør myndigheter og enekltpersoner redde for å kritisere islam og hvordan de passiviserer disse gjennom frykt for islam. Disse blir trofaste lakeier eller nyttige passive idioter eller slaver for islam.
  I islam kaller man slike slike personer for en dhimmi. Du kan les mer om det i det vitenskapelige kurset
  Dette er et om omfatende og viktig kapittel så jeg ber deg studere det nøye.
  Anbefaler derfor å høre på kapittel eller forelesning nummer ( 7.) som har overskriften: ” The Dhimmi” og som du finner lydopptak av her:
  http://actwestnashville.com/?page_id=544
  eller her som lese dokument her:

  Klikk for å få tilgang til 13lessons.pdf

  HVORDAN LYGE, BEDRA OG ILLUSJONERE VANTRO(FIENDEN ELLER ALLE ANDRE)
  Går man videre i det ideologisk politisk fascistiske islam finner man oppskriften og oppfordringer til hvordan islam kan bruke løgn til å bedra, illusjonere eller lure fienden på ubegrenset mange måter.

  Anbefaler å lese litt om historien til islam før du går videre:
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/05
  http://www.islamreview.com/articles/lying.shtml

  Deretter ber jeg deg se følgende film og/eller min oversettelse nedenfor
  Hva islam ikke er, hva det er og hva det gjør.

  Hvis du har problemer å skjønne filmen ovenfor ber jeg deg lese min oversettelse her:
  Du bør skjønne hele filmen og steg for steg et land går igjennom for å islamiseres.

  Innpoding og indoktrinering av islam foregår grovt sett på følgende måter

  HovedSteg 1.) GRUNNLAGET FOR ISLAMISERING
  Selv om alle i dag vet at islam er en ideologi(et helt samfunnssystem) og ikke en religion, så får de fortsatt myndigheter i vestlige land til å tro at de er en religion. Dette er direkte feilaktig siden det ikke er noe skille mellom den største fascistisk politiske delen av islam og den minste religiøse delen av islam.
  En slik feilaktig kategorisering og fremstilling av fascistiske islam gjør at islam hvert år mottar store summer som kan brukes til politisk ideologisk fascistisk kamp mot den vestlige levemåten samtidig som islam seiler under et falskt religiøst flagg som fremmer krav om likestilling og religiøse rettigheter på linje med alle andre religioner.
  HovedSteg 2.)
  DETTE SKJER OFTEST NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER FRA RUNDT 0 TIL 2 PROSENT:

  Muslimer skjuler seg bak det multikulturelle flagget samtidig som de tilsynelatende er for mer fredselskende innvandring og multikulturelt samhold, og integrering. Ved å stille seg bak det multikulturelle og det etniske minoritets samfunnet kan de komme med særkrav for muslimer osv, samtidig som de kan stoppe alle kritikk og argumenter mot islam ved å beskylde motparten for å være rasister og politisk ukorrekte, noe mange vestlige er redd for å bli stemplet som. Men sannheten er at verken muslimer eller islam er en rase, så det hele er igjen en løgn, et bedrag og en illusjon som er skapt.
  HovedSteg 3.)
  DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER FRA RUNDT 2 TIL 5 PROSENT.

  På dette stadiet ser vi resultatet av en omfattende politisk muslimsk misjonering, der
  det multikulturelle ,etniske minoritetene , gate gjenger og andre utstøtte kriminell oppvigles til vold, opprør og hærverk mot landets myndighet system, samtidig som mange fra de samme gruppene lokkes til å konvertere til islam.
  Vi så det bl.a. så vidt gjennom Gaza demonstrasjonen i Oslo i 2009

  og vi ser det mye hyppigere i Sverige hvor det nå brennes over hundre biler i måneden:

  HovedSteg 4.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER FRA RUNDT 5 PROSENT.

  På dette stadiet begynner muslimer å kreve innført flere og andre krav som allerede ikke er innført
  Et godt eksempel er muslimer som krever at kjøtt ikke er rent kjøtt viss det ikke er slaktet på muslimsk halal slaktet måte, samtidig som dette skaper egne særskilte og uavhengige arbeidsplasser for muslimer.
  Deretter opprettholdes det stort press på butikk kjeder og supermarkeder om å selge deres halal slaktet kjøtt samtidig som de sender ulike trusler dersom deres krav ikke blir oppfylt.
  Her kan du lese om noen av de mange sjokkerende særkravene som muslimer etter hvert kommer med:
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/1-1

  Etter hvert vil muslimer kreve at myndighetene i landet de er i, lar de få opprette eget selvstyre gjennom egne islamske sharia domstoler som inneholder egne fascistiske islam lover innen deres egne samfunn i landet, enklaver og gettoer. Dette som ledd i å etablere sharia lover i hele verden. Og dette som en viktig del for å islamisere hele verden.
  HovedSteg 5.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER RUNDT 10 PROSENT.
  På dette stadiet øker oppvigleri, kriminalitet og voldeligheter dramatisk samtidig som de kommer med nye beskyldninger og krav med begrunnelse i at de har det så mye verre en alle andre og at forholdene
  de lever under er mye verre en alle andres.
  I Sverige, Frankrike og England så ser vi allerede brenning av biler, samtidig som de klager på at alle ting som ikke følger islamske lover eller gjøres på islamsk vis, fornærmer og opprører muslimer.
  Dette skaper så mer opprør, oppvigleri og trusler, spesielt mot dem som kritiserer islam og avslører islam. Men også dem som fremstiller islam via karikaturtegninger og på andre ikke islamske metoder.
  Dette er spenninger vi i dag finner, bl.a. i mange tidligere kristne land som nå er islamiserte.
  HovedSteg 6.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER RUNDT 20 PROSENT.

  På dette stadiet kan man forvente sensitive og hår såre muslimer som lett lar seg opprøre av den minste ting som ikke er islamsk eller gjøres på islamsk måte, i tillegg til hellig krig(jihad), gerilja milits styrker og spredte sporadiske drap blant befolkningen . Vi vil også oppleve brenning av kristne kirker og jødiske synagoger bl.a.

  HovedSteg 7.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER RUNDT 40 PROSENT.
  På dette stadiet vil befolkningen oppleve omfattende massakrer, vedvarende terror angrep og stadige gerilja milits krigføring

  HovedSteg 8.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER RUNDT 60 PROSENT.
  På dette stadiet vil befolkningen oppleve åpne og ignorerte forfølgelser av alle vantro eller ikke islam troende fra alle andre religioner, i tillegg til forfølgelse av ubekreftede muslimer. Sporadisk, spredt etnisk renskninger eller folkemord. Islamsk sharia lover brukt som drapsvåpen i tillegg til ekstra beskatning(Jizya) av vantro for å undertrykke de.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jizya

  HovedSteg 9.) DETTE SKJER OFTE NÅR DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGER ER RUNDT 80 PROSENT.
  På dette stadiet kan man regne med å måtte leve i et daglig skremmende og fryktbasert samfunn
  hvor muslimer fortsetter utrenskningen og folkemordet med hellig krig(jihad) og drap på statsledere
  og andre som ikke konverterer til islam eller legger seg som flate som slaver(dhimmis) for islam.

  Etter hvert som muslimene beveger seg mot 100% er planen at alle muslimer skal lære å følge koranen alle steder og i alle skoler (Madrasassas),i det de kaller fredens hus(da al salam). Her sier man at det skal være fullstendig fred, men historien og nåtiden har vist at fred blir og er aldri oppfylt i hundre prosent islamiserte stater, fordi såkalte ”ekstreme” og ”radiale” muslimer dreper, truer, skremmer, spyr ut hat, og tilfredsstiller sine lyster ved å drepe andre ”mindre voldelige muslimer” blant sine egne av en ubegrensa mengde grunner.

  Som et eksempel I Boka «TheHaj» av Leon Uris kan man lese:
  Før jeg var ni år gammel, hadde jeg lært det grunnleggende i det arabiske livet. Det var meg mot min bror. Meg og min bror mot vår far. Min familie mot våre kusiner og slekta. Slekta mot samfunnet og samfunnet mot verden. Og alle av oss mot de vantro.

  Islam er en tilsløret trussel og det er viktig å huske på at i land som Frankrike hvor mesteparten av muslimene lever i egne enklaver og gettoer, så lever muslimer der et hundre prosent etter islamske sharia lover. Det nasjonale franske politi og myndigheter tør ikke røre disse getto(enklave) områdene. Derfor er det heller ikke noen offentlige skoler der, offentlig helsetilbud, offentlig rettsvesen eller andre ikke-muslimske tjenester der.
  Under slike tilstander blir de fleste muslimer ikke integrert inn i samfunnet.
  Muslimske barn går bare på religiøse skoler(madrasassas)og lærer bare koranen
  og det er ifølge islams hovedlærebok i koranen, til og med forbudt for muslimer å være tilknytta eller sammen med vantro. Oppdages dette kan man bli straffet med døden. Pga, de islamske lovene kan islamske imamer og såkalte ekstreme muslimer innad og fra andre deler av verden utøve utrolig mye makt gjennom oppfordringer til hat og oppvigleri taler til andre muslimer gjennom TV,radio og internet osv. I dag utgjør 1,5 milliarder muslimer 22% av verdens befolkning, men fødselsraten til muslimer knuser fødselstalene til kristne, hinduister, buddhister, jøder og alle andre grupper i verden. Den muslimske befolkningen vil overstige 50% av verdens befolkning i slutten av dette århundret.

  svar på dine spørsmål:
  Jeg har selv gått på høyskole med muslimer og studert deres atferd og islam en rekke steder her i landet, i midtøsten og i over ti år til sammen.
  Det meste som du blir forklart meg fra muslimer er fullstendig sprøyt og i de tilfellene de snakker sant er det ut fra deres synsvinkel om at alle skal bli muslimer og at verden skal islamiseres. Husk islam skiller klart og fascistisk, mellom muslimer og vantro(alle andre)

  Når jeg skal ta utgangspunkt i det du har skrevet i din blogg er det klart for meg at islam enda er bare under 2% av den norske befolkningen, og da er taktikken å vere så innvandrings tolerant, multikulturell og vennligsinnet som mulig, for å kunne infiltrere, sjarmere vårt samfunn til å godta islam og til å få på plass lover ,særordninger og økonomisk støtte til ideologien islam via religiøse støtteordninger og kanaler selv om islam ikke er en religion.
  Det er derfor du ikke hørere så mye om jihad i Norge enda. Husk på stega som jeg nevnte ovenfor og se filmen om det samme på engelsk.
  Likevel, det skjer veldig mye som tyder på at islamiseringprosessen er kommet svært langt i Norge: Se her f.eks dette:
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/11
  Husk også på gaza demonstrasjonene. Det ligger mange videoer om dette på youtube der vi har sett gryende demonstrasjoner når det gjelder karikaturtegninger eller frie ytringer i vårt land.

  Når muslimer sier at hellig krig eller f. eks løgn ikke skal benyttes i følge islamske lover uten at islam eller muslimer er under en trussel situasjon eller som du nevner her i en nød situasjon så er det helt riktig, men da er det essensielt viktig å vite i hvilke situasjoner at islam føler seg truet under en trussel situasjon eller i en nød situasjon.

  Fordi som vitenskelige metoder og kurs i islam allerede viser, så skiller islam fascistisk og nazistisk mellom muslimer og vantro(alle andre). Det betyr at islam ser seg som overlegen alle andre. Til og med ordet islam betyr underkastelse og betyr at islam forventer at alle andre ideologier,relgoner og mennesker underkaster seg under islam.

  Når man i tillegg vet at 61% av islams hovedlærebok koranen og 75% islams to andre bøker(sira og hadith) består av oppfordringer til fascistisk politisk hat, krig, myrderier, drap, voldtekter, understryking, lemlesting bl.a. i tillegg til løgn og bedrag som hovedvirkemiddel mot vantro(alle utenfor islam), så vet man at alle vi andre og spesielt jøder og kristne er en trussel mot islam og det er derfor muslimer vil bekjempe oss med alle midler, men bare helt etter hvilken politisk makt situasjon de er i når de bekjemper oss.

  Med dette i mente så vet vi vi vantro utgjør en konstant nødsituasjon eller trussel mot islam og at for muslimer så er slike nød situasjoner og vi vestlige vantro en konstant trussel mot islam.
  Det betyr at muslimer kan bruke jihad eller løgn, bedrag og illusjon mot oss vantro i vesten hele tiden fordi vi utgjør en trussel hele tiden. Det er også mitt klare svar på ditt spørsmål om dette.

  Husk også at islams mål er å islamisere verden og for å gjøre det så må vi også utgjøre en trussel for at de skal bryte ned våre vestlige demokratier for at de ensidig skal forby og utrydde alle andre samfunnsystemer som er demokratiske.

  På ditt spørsmål om jødene, så er hatet mot spesielt jøder og kristne nedfelt i koranen så derfor er hatet mot jøder og kristne spesielt stort hos muslimer. Siden Israel ligger langt unna, så innrømmer muslimer gjerne sitt hat mot jøder, fordi de vil at kristne i Norge også skal hate jøder. Reis til israel, så vil man se det motsatte, at muslimer forteller jøder hvor mye de hater kristne osv. Dette er for å stille parter opp mot hverandre så at det skapes splittelse og islam kan få fremgang i sin krig mot både jøder og kristne.

  På ditt siste spørsmål om dette handler om en indre strid eller en tolkning av islam så er det totalt løgn, bedrag og illusjon fra muslimer å si noe sånt. Dette er argumenter som muslimer har brukt i århundrer for å lure fienden og til å demobilisere fienden, alle oss andre til å tro at islam er ufarlig inntil det er for sent å snu.

  Se på alle bøkene som er skrevet om islams brutale og bedragerske fremferd gjennom historien fra både tidligere muslimer og fra folk som har studert islam gjennom hele sin levetid.
  I dag går fortsatt muslimer ut og sier. At alt dette materialet og millioner av fortellinger, videoer og annen dokumentasjon som finnes på nett over hva islam er, er en misforståelse og en feiltolkning av islam, koranen og muslimer. Samtidig som de som står frem blir drapstruet og det som verre er.

  Muslimer tror de fortsatt kan lure og bedra oss intelligente og utdannede mennesker og det jammen ikke rart at de gjør. For fortsatt blir ideologien(islams samfunn system) eller hele dette politisk fascistiske maktapparat protokollført som en religion og de får fortsatt folk til å tro at de selv(er en rase) og at de dermed kan beskylde alle som kritiserer islam og muslimer for å være rasistiske. Det beviser vel hvor utrolig god islam og muslimer er til å illusjonere og bedra våre sanser til å tro noe annet enn det som er riktig. Det går langt over normal menneskelig fornuft og irrasjonell tankegang logisk fateevne, fordi dette er en pågående krig mot alle oss andre vantro.

  Hver dag ser jeg propaganda kampen på Internett, og hver dag ser jeg muslimer som lyger videre selv etter at de er tatt i løgn, fordi ifølge dere hovedlærebøker så er det en god gjerning å kjempe mot deres fiende, (alle oss andre vantro) så lenge de lever. Denne kampen er en frelse ifølge koranen som muslimer må gjøre seg fortjent til hver dag av sitt liv, med unntak av at de kan få evig frelse ved å dø i kamp mot oss vantro(alle andre utenfor islam).

  Dette er i samsvar med at noen dreper eller blir drept i islams navn, hver eneste dag verden over og
  historien viser at når de ikke har andre å drepe utenfor i de land de islamiserer så dreper de blant sine egne og gjerne i hundre prosent islamiserte land slik som man kan se at de dreper sine egne i Iran i dag.

  Avslutningsvis vil jeg bare si, at det finnes mengder av informasjon og advarsler om islam på nett og hva islam og muslimer er:
  Her finner du mange av de:

  VIKTIGE APPELLER OG DOKUMENTARER:
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/02
  ———————————————————————————————————
  VIKTIGE DOKUMENTERENDE WEBSIDER(INTERNETTSIDER):
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/03

  Flere finner du her:
  http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/

  Men vær på vakt, det finnes også mange oppdikta videoer og falske islamske sider med falsk,bedragersk og illusjoerende mot informasjon fra muslimer på nett. Men ettersom man får riktig kunnskap og kilder servert, lærer man etter hvert å kjenne det ekte islam og de ekte muslimene. Da vil man lett kunne gjennom gjennomskue det falske, det bedragerske og det illusjonerende ved islam. Det er derfor jeg håper flest mulig leser dette innlegg med innlevelse og fatning fordi det er vanskelig å forklare noe som er så til de grader illusjonerende dødelig og fascistisk at det nesten er utenfor menneskets normale evne til å forstå at mennesker kan være på denne måten! Men det er det vi må fatte for å kunne slå tilbake.

  Med håp om at Europa og USA våkner før det er for sent.
  HJELP OSS Å VÅKNE FRIE DEMOKRATISKE MENNESKER

 2. muslimprosjektet Says:

  Hei Arild, takk for at du tok deg tid til å skrive alt dette! Nå må jeg straks skynde meg av gårde, men skal lese etter hvert og gi tilbakemelding 🙂

 3. Spaceman Spiff Says:

  Leste bare deler av dette lange innlegget, men han har absolutt et poeng.

  Men angående dette med palestinaengasjert og muslimenes hær som skal innta Jerusalem, så sjekk disse hadithene:

  http://www.jihadwatch.org/2008/08/usc-msa-removes-does-not-repudiate-genocidal-hadith.html

  Til og med USC som ellers er en svært god kilde til islamske skrifter fjerner de værste haidthene, men det hjelper jo lite så lenge det fortsatt er noe man kan finne ellers og som fra tid til annen forkynnes i fra talerstolene.

 4. e1937467 Says:

  Linken «http://actwestnashville.com/?page_id=544» overfor fungerer ikke lenger, men vi har satt opp en ny link her:
  https://sites.google.com/site/warnerlectures/

  Jeg ber dem derfor om å snarest bytte ut den utgåtte linken med den nye.

  På forhånd takk.

 5. g Pen vapor ecigs Says:

  Hello, i feel that i saw you visited my website so i
  got here to return the favor?.I’m trying to to find
  issues to improve my website!I guess its good enough to make use of a few of your concepts!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: