Problemer med å poste kommentarer?

Hei folkens. Et rent blogg-teknisk spørsmål som ikke har noe med islam eller muslimer å gjøre. Det har kommet meg for øre at et par lesere har hatt problemer med å poste kommentarer her. Kommentarene blir rett og slett ikke postet, selv om de prøver flere ganger.

Spørsmål: Hvor mange er det som har opplevd dette? (gitt at dere får skrevet det som kommentar nå da…). Hvis dere ikke får sagt det i kommentarfeltet så send meg gjerne en kort mail, så jeg får oversikt!

Spørsmål2: Er det noen nett- eller wordpress-kyndige der ute som aner hva dette kan komme av, og hva jeg kan gjøre med det? Såvidt jeg vet har jeg innstilt det slik at alle skal kunne poste kommentarer, uten forhåndssensur fra meg.

——–

Oppdatering: Det kom et tips i kommentarfeltet her om at noen nettlesere skaper problemer mens andre går bra, og at det er det som er årsaken til at noen lesere ikke har fått postet kommentarer. Så: Dersom du ikke får postet kommentarer og bruker explorer eller safari, prøv en annen nettleser – firefox eller google chrome, for eksempel.

10 kommentar to “Problemer med å poste kommentarer?”

 1. Konrad Says:

  Sikkert en bug i wordpress. Posting via MS Internet Explorer funker bare av og til på WordPress blogger (virker som kommentarene rett og slett ikke blir sendt), mens Google Chrome fungerer helt fint, noe denne kommentaren viser …. 🙂

  • Spaceman Spiff Says:

   Overnevnte skulle vel tilsi at det var en bug i MSIE, og ikke WordPress?

   Bruker Firefox og har ikke hatt nevneverdige problemer. en skjelden gang må jeg vente på å bli moderert, men det skjer på 1 av 20 kommentarer eller mindre.

 2. Barbro Says:

  Je har ikke hatt problemer med det,men dette får jo bli en test da,og se om du får denne.

 3. Sten Norlander Says:

  Dette skjer når forsøker å poste innlegg med flere enn to linker, har jeg sett.

 4. Heidi Says:

  Som Sten sier, vil innlegg med to eller flere lenker (eventuelt et annet antall om du har endret der) legges i en modereringskø eller sendes direkte til spamkategorien. Siden du har en stor blogg, er det nok lurt å sjekke spamen din daglig for seriøse kommentarer.

 5. Mohamed Says:

  Dette er sannsynligvis en jødisk konspirasjon og et forsøk på å sabotere denne «islamofile» bloggen.

 6. Emaan Says:

  Jeg har det problemet i blogspot-blogger, men ikke i wordpress-blogger, så ikke noe her.

 7. muslimprosjektet Says:

  Fint, da ser det ut som det ikke er et ekstremt utbredt problem. Nå har jeg også endret innstillingene slik at det ikke blir lagt i modereringskø hvis det er mer enn to linker (nå er grensa ti). Visste ikke at det var en innstilling for det, men da er det altså bare å pøse på med linker;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: