Bloggen åpen igjen

Godt nytt år alle sammen!

Og dermed åpner bloggen og kommentarfeltet igjen – etter en lengre juleferie. Så nå er det mulig å kommentere for dem som ønsker det.

Oppdaterer med et nytt innlegg her en av de nærmeste dagene!

13 kommentar to “Bloggen åpen igjen”

 1. Spaceman Spiff Says:

  Hei og godt nyttår, du.

  Et lite tips om hva du kan skrive om er denne:

  http://www.document.no/2011/01/norsk-ikke-vestlig-innvandring-er-ikke-b%C3%A6rekraftig/

  • norskgoy Says:

   Tja. Hvorfor ta en selverklært fascist til inntekt for noe som helst. Blir litt som å spørre Khomeini om meningen om hvordan best gå på dass, som han skrev om da han studerte i Qum.

  • muslimprosjektet Says:

   Så den i dag tidlig, Spiff! Syntes den var spennende. Synes absolutt det der er en debatt å ta, selv om jeg nok synes den danske forskeren er vel alarmistisk. Når det gjelder innvandring har jeg alltid ment at det finnes økonomiske utfordringer. Men det er en helt annen debatt enn den store debatten om islam/demokrati/shariah/muslimer osv – og dermed noe som ligger utenfor denne bloggens nedslagsfelt. (med mindre det handler om muslimers eller islams syn på arbeid osv)

   • Spaceman Spiff Says:

    Det var jo det siste punktet ditt jeg tenkte på, for dette har jo absolutt noe med muslimer i Norge å gjøre, selv om de kanskje ikke brukte de ordene direkte.

 2. Aisha Kausar Says:

  Håper du hadde en fantastisk ferie 🙂 Godt å ha blogen «tilbake».

 3. norskgoy Says:

  Rustad. Med tanke på siste tids hendelser på document.no og verdidebatt.no. Dog, nå har vel den tendensen vært åpenbar lenge mener nå jeg. Uansett. Godt nytt år.

 4. Cassanders Says:

  Godt nytt år til alle!
  @ norskgoy
  Heisann, har du blitt stipendiat på «institutt for begrepstømming» i løpet av jula?

  Du bruker «fascist» i den vanlige betydningen, men også som et herketeknisk skjellsord.

  Det kunne kanskje fungert
  a) Hvis det hadde vært i nærheten av sant når det gjelder Rustad
  b) Hvis du hadde droppet «selverklært».
  Sammenstillingen er noe nær selvødeleggende.

  For øvrig er det andre innlegget du lenker til, ikke skrevet av Rustad, men av pseudonymet Akershus Festning.
  Selv om det kan være en viss rimelighet i å holde ham redaksjonelt ansvarlig for innleggets innhold, blir karakteristikken «selverklært» helt håpløs.

  Men det er for så vidt hyggelig at du tilsynelatende deler Sorle S. Hovdenakks vudering av AK.Fest. forslag som nazistisk/fasistisk.

  —————————————————-Beginquote

  Utøvere av andre religioner, deriblandt islam, blir betraktet som vantro og tvangsomvendt.

  —————————————————-Endquote
  Nå kan det saktens diskuteres hva som ligger i begrepet «tvangsomvendt», Og for ordens skyld : jeg er ikke tilhenger av det. Men som du sikkert vet er også islam
  særdles lite forbeholdende med å rubrisere alle andre som vantro. OG de har et stort og viktig moralsk problem i sin egn håndtering av apostasi. (Den andre siden av «mynten»: tvangskonvertering.

  Cassanders
  «Half the lies they tell about me are true»
  S. Gorns Compendium of Rarely used Clichés

  • norskgoy Says:

   Nei, har du?

   Og snakke om hersketeknikk og document.no i samme setning burde vel strengt tatt fått noen bjeller til å bjelle. For så videre anklage andre som setter fascist på Rustad, samtidig som mannen har en trang til å henge de fleste andre merkelapper på andre, så blir det noe merkelig, og ikke minst direkte patetisk, å høre forsvar som prøver seg på «slemme hersketeknikker». Og selvsagt vet jeg at det er AK som har skrevet, men som du også burde kanskje også ha lest: «tendens vært åpenbar» litt lengre ovenfor.

 5. NeiTilElgvin Says:

  Dette prosjektet kan du trygt glemme Elgvin. Du glemmer at nordmenn er bønder og at det kun er lattedrikkende bortskjemte hippier i Oslo som støtter det du støtter. Norge har aldri hatt noe med islam å gjøre, det er det gode grunner til og slik skal det fortsette. Vi kan ikke importere en drapskult fra ørkenen til vårt fredelige land bare for å være moderne og `snille`.

  Og det finnes jo ingen problemer her, hvis du vil ha islam så kan du fritt velge mellom 47 land som tilbyr totalt religiøs kontroll og elendighet. Det er bare å flytte, jeg kan gjerne spandere en billett men det blir selvfølgelig en enveis-billett. Kom ikke tilbake. Det du ikke kan gjøre, er å importere en latterlig og livsfarlig ørkenreligion til Norge. Norge trenger ikke landssvikere. Vi trenger normale mennesker som støtter landet sitt. Så bare glem det Elgvin, så lenge det finnes nordmenn i dette landet så er prosjektet ditt dødfødt. Det finnes ingen sjanse i helvete for at vi bøyer oss for hjernevaskede pedofile konemishandlere fra ørkenen i vårt eget land.

  Det er kvalmende å se en av mine såkalte landsmenn og brødre kjempe for å importere islam. Hvis du tilhørte min familie, så hadde du allerede blitt gjort arveløs og du hadde bodd i en pappeske under Sinsenkrysset. Du hadde blitt kastet rett ut av alt i løpet av 20 minutter. Skam deg. Dette landet ga deg absolutt alt du har og nå kjemper du imot det?? Skam deg ditt jævla svin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: