Arkiv-funksjon aktivert

Hei,

har fått en forespørsel om jeg kan sette opp en arkivfunksjon her. Det er herved gjort. (nederst til høyre under lenkene). Da blir det lettere å bla seg bakover, for de som er interessert i det.

Har også planer om å oppdatere lenkene til andre blogger etter hvert. Muslimske bloggere som vil ha en lenke opp her kan gjerne poste bloggen sin i kommentarfeltet!

(takk ellers til de som ga meg tips om hvordan man fant arkiv-funksjonen i kontrollpanelet til wordpress)

4 kommentar to “Arkiv-funksjon aktivert”

 1. Zamo Says:

  Hei. Ser du prøver å finne sannheten om muslimer. Vil bare gi deg et tips, før du skal ut å kjenne det ukjente. Jeg er muslim selv, og jeg skal si deg at: det finnes tusenvis av forskjellige muslimer.
  Siden du ikke er så kjent med hverken islam eller muslimer, vil du nokså bli forvirret av hvordan de du møter er forskjellige. Først av alt det finnes sekter, shia og sunni osv osv, ellers så er muslimer bare forskjellige fra muslim til muslim..akkurat som alle andre mennesker.

  Så hvis du har gått rundt å møtt flere forskjellige muslimer, og tenker fortsatt hvem som har handlet rett, er det kanskje klokt å kunne litt om det grunnlegende, først og fremst.

 2. Aina Says:

  kakaa

 3. Aina Says:

  Religionen er roten til alt vondt, især islam. Islam er kvinneundertrykkelse så det holder. Hvorfor i all verden skal kvinnene dekke seg til og ikke mennene. Hadde det vært opp til meg skulle jeg ha fjernet Islam fra jordens overflate, da hadde verden blitt et bedre sted å bo. Nei til denne stygge religionen. Fjern den for alltid_____________________________________________________

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: