– Kvinner er svake og må beskyttes

…sa en middelaldrende mann jeg snakket med.

– Ikke sant, det er sånn vi menn er, haha. Vi er rovdyr. Ser man en pen jente, så snur alle seg etter henne, sa han og lo.

Vi hadde kommet inn på temaet menn, kvinner, hijab og islam. Han prøvde å forklare hva mente islam sa om dette.

– Islam sier at mannen skal beskytte kvinnen, ikke sant. Ta vare på henne. Passe på at det ikke skjer noe galt. Det dreier seg om kjærlighet til kvinnen.

——–

Jeg kom til å tenke på denne samtalen da jeg leste en interessant kommentar fra Ingunn Økland i Aftenposten om hijab, der hun hevder at «hijab nedvurderer menn».

Jeg har ofte blitt oppgitt over den norske debatten om hijab, og synes mye av det som har blitt skrevet om hijab har vært det rene tullball (blant annet fordi jeg har blitt kjent med veldig mange sterke kvinner med hijab). For å si det rett ut: For muslimske kvinner i Norge er hijab det aller minste problemet de har. Det finnes ørten ting som skaper problemer – familievold, doble standarder for menn og kvinner, mm – men hijab er ikke et slikt problem. Det er fullt mulig å gjøre karriere og bli selvstendig med hijab på hodet (selv om karriere i domstolene nå ser ut til å bli utelukket for damer med hijab, dessverre).

Men denne kommentaren fra Ingunn Økland peker på et helt reelt fenomen i noen muslimske miljøer: Hvordan en del tenker at menn har en vill og ustyrlig seksualitet, og at kvinner derfor må beskyttes mot den, blant annet ved hjelp av tildekking. Her er hijab en del av bildet.

——–

Tilbake til mannen jeg pratet med. For ham var hijab noe som beskyttet kvinnen.

– Det er for å beskytte dem. Slik blir de beskyttet mot menn, sa han.

Problemet er bare at dette ikke stemmer med virkeligheten. I de arabiske landene, der mange kvinner går tildekket, er det fortsatt svært mye seksuell trakassering av kvinner. Problemet der er ikke at kvinner ikke dekker seg til, men nettopp det synet på seksualitet som sier at menn er ville og ikke kan styre seg, mens kvinner er svake og passive. Og – dessuten! – at kvinner ikke føler seg sterke nok til å gjøre motstand. Situasjonen i de arabiske landene viser at det slett ikke er nok å si at menn skal beskytte kvinner. Kvinner må ta saken i egne hender og beskytte seg selv.

(så må det understrekes at slike fenomen på ingen måte er begrenset til muslimer og/eller arabere. en norsk undersøkelse viste skremmende nok at ca. halvparten av norske menn mener at kvinner som flørter selv har skyld i voldtekt)

——–

Heldigvis er det hijab-brukere som er bevisste på dette, og aktivt distanserer seg fra forestillingen om at hijab er noe de bruker fordi de må beskyttes mot menn.

– Altså, jeg tror ikke at menn flest er slik, at de får lyst til å voldta enhver jente de ser, sa en jente jeg snakket med.

– Jeg kjenner i hvert fall ingen slike, smilte hun.

For noen år siden valgte hun å ta på hijaben.

– For meg er det så enkelt som at jeg gjør det for Guds skyld. Islam sier det, og da gjør jeg det. For Gud. Ikke for noen andre. Og i hvert fall ikke for å beskytte meg mot menn, sa hun.

Andre har blitt opptatt av at konseptet om «hijab» er noe som gjelder både kvinner og menn: Både menn og kvinner må i følge islam dekke seg til, på ulike måter. Og både menn og kvinner må styre sin oppførsel i forhold til det motsatte kjønn. Hvis man blir opptatt av dét – at ansvaret for sømmelig omgang mellom kjønnene er noe som er likt fordelt mellom kvinner og menn – har man beveget seg bort fra et syn på kjønn der mannen er sterk og kvinnen passiv og svak.

——–

Til slutt: Det jeg fikk lyst å si (men ikke sa) til mannen jeg pratet med, var dette: Han burde gå en runde eller to i ringen med en av de muslimske jentene jeg trener kampsport sammen med. Så tror jeg han raskt hadde erfart at det ikke nødvendigvis er mannen som er den sterkeste.

———–

OPPDATERING: Kommentarfeltet under dette innlegget er nå stengt. Jeg vil at folk skal bli klokere av å lese denne bloggen, og av debattene også. Det har definitivt ikke vært tilfelle med debatten under dette innlegget, der generaliseringer som «nordmenn er jævla horebukker» og «muslimene vil bare ødelegge» har florert. Dette blir ingen klokere av. Ettersom jeg ikke har tid til å bruke mye tid på å moderere kommentarer denne helgen, stenger jeg debatten. Men velkommen tilbake til å debattere senere. Da kommer jeg imidlertid til å kreve folkeskikk.

176 kommentar to “– Kvinner er svake og må beskyttes”

 1. RB Says:

  Hvor står det i Koranen at kvinner skal gå med hijab?

  • muslimprosjektet Says:

   Det står ingenting om hijab. Men det står noe om å «beskytte sin pryd» e.l. Det har blitt tolket som hijab/slør/tildekning.

   • RB Says:

    Nettopp. Det er en mannlig greie og det er en kulturell greie som avhenger av hva slags region man er fra.

    Så det er jo de svake mennene som man må «beskytte». De svake muslimske mennene som ikke klarer å styre sine lyster og ser på alle andre uten hijab, burka og niqab som horer!

    «- Jeg kjenner i hvert fall ingen slike, smilte hun.» Sa hun…
    Typisk! Overfallsstatestikken består utelukkende av utenlandske menn og i særdelesehet muslimer og afrikanske menn. Det burde få en bjelle til å ringe…?

    Debatten om disse plaggerne er en oppkonstruert debatt og den er mere politisk enn noe annet. Det er noen menn som styrer i bakgrunnen for å få det slik de vil.

    Jeg vil tippe, og dette er bare gjetting, at veldig mange muslimske jenter ville like å VELGE når og om de skulle gå med dette. Men kan de det? Jeg tviler…

    Når det vanker dødstrussler for å gå ut av islam og å kritisere den, så tviler jeg sterkt på at kvinner har veldig mye de skal si om denne saken. Her snakker vi indoktrinering og tvang!

    Jeg tror det skjer det samme som for Normenn som flyttet til USA. De blir mere ekstreme og mere opptatt av gamle skiker og glemmer at ting endrer seg i sitt hjemland…

   • Spaceman Spiff Says:

    «Jeg vil tippe, og dette er bare gjetting, at veldig mange muslimske jenter ville like å VELGE når og om de skulle gå med dette. Men kan de det? Jeg tviler…»

    Som den «norske» imamen Zulqarnain Sakandar Madni sa på NRKs dokumentar: Om vi ikke begynner å venne jentene til å gå med hijab fra de er små (7-9 års alderen er mitt anslag her), så vil de heller ikke gå med hijab når de blir større.»

    «De blir mere ekstreme og mere opptatt av gamle skiker og glemmer at ting endrer seg i sitt hjemland…»

    Tjatja…. Nå er det kanskje best om de glemmer utviklingen i hjemlandet, for i det siste har ikke verden akkurat gått fremover i den muslimske verden. Det store diktatorfallet til tross…

   • berbermaroc Says:

    Det er ikke helt korrekt. Både hijab og khimar er nevnt. Det er mest referansen til khimar som er relevant, siden det er dette som i praksis dekker det som i vår dagligtale brukes som fellesbegrep på det som skal dekkes. Det er ikke et plagg, men en tilstand. Tilstanden og innholdet er uavhengig av hvilket ord man bruker på det.

    Forøvrig er det ikke noen grunn til å ty til tolkninger; islamsk rettslære bygger ikke bare på Koranen, men også på hadith. Og det finnes flust av hadith som helt eksplisitt forklarer hva som kreves av en korrekt hijab (jeg snakker fremdeles om tilstanden, ikke et tilfeldig hårplagg).

   • Aqil Says:

    Qur’an: An-Nur: 31 og Al-A’raf 31 – Der står det at man skal dekke sin «awrah». Kvinnens «awrah» er hele kroppen, bortsett fra ansikt og hender ( ikke armer ). Det er utdypet i flere hadith, bl.a. Sahih Bukhari.

    Folk blir ikke tiltrukket av ei kvinne som går helt tildekket. Kvinnen vil selv også være bevisst på å oppføre seg eksemplarisk, fordi hun vil føle ansvaret ved å tildekke seg korrekt i henhold til religiøse standarder. Beste eksemplet i den kristne verden er katolske nonner, ingen snur seg to ganger etter dem. Hvorfor ? Fordi de er tildekket i henhold til en religiøs kodeks.

    Hilsen
    Aqil

   • muslimprosjektet Says:

    Takk for kommentar, Aqil! 🙂

    Det du skriver om koranen og kvinnens awra, stemmer nok. Men et spørsmål: Hvorfor er det kvinner som har ansvaret for at menn ikke skal snu seg etter dem? Er det ikke menn som har hovedansvaret ikke å snu seg etter kvinner?

 2. Elisabeth Løland Says:

  Jeg har skrevet litt om dette her:
  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread101962/

  Det handler ikke om hijbab spesielt, men om ideen om hva kvinners klesdrakt driver menn til å gjøre. Detter er ikke et problem som muslimer er alene om, men en felles kamp vi må ta.

  • Spaceman Spiff Says:

   Det handler også om å markere avstand til andre. De signaliserer vel så tydelig at jeg er muslim, og er utilgjengelig for deg. Det blir en slags gruppetilhørighet. Akkurat som når enkelte andre tar på seg brune klær og tramper i takt… Det er det samme gamle: Vi og dere.

   • Tareq Al Sheikh Says:

    spaceman spiff, er du muslim?!

   • Elisabeth Says:

    Spaceman: jeg mente ikke å kommentere hva hijaben betyr eller kan bety for de som bærer den. Mitt innlegg handlet om at det ikke bare er i muslimske miljøer at hva en kvinne har på seg eller ikke har på seg brukes av enkelte menn for å unnskylde voldtekt og overgrep.

  • muslimprosjektet Says:

   Bra innlegg, Elisabeth!

 3. Tove Says:

  Jeg har også blitt litt fornærmet. Selv om alle menn kan se håret mitt, og jeg håndhilser og greier, har det aldri skjedd at en mann har blitt helt overstyr fordi han kunne se håret. Er jeg ikke vakker nok? Eller er det kanskje slik at mennene faktisk ikke er dyr som ikke kan styre seg?
  Og all trakasseringen av kvinner i Egypt f eks viser vel at det først og fremst er tankegangen om å ha «rett til å klå» som gir trakassering, ikke påkledsel. Det er visst også et problem på T-banen i Tokyo, der kan vi vel si at det må være «leilighet gjør tyv» så trangt det er der? Ingen ser hvem som gjør hva.

 4. Neo Says:

  Jeg møter mye krenkede og krenkbare muslimer på min vei.
  Om jeg hadde brukt samme logikk som dem så hadde jeg følt meg krenket ved å måtte forholde meg til kvinner i hijab da de (neida ikke alle) mener jeg ikke respekterer min kone og mine familie ved at jeg hadde gått bananas ved synet av litt hår og hud……..at vi i det hele tatt har en debatt som dette, eller at man slår med en pinne for å nevne en annen, i mitt hjemland i 2011 finner jeg helt absurd.

  • muslimprosjektet Says:

   Ja, fordi før det begynte å komme en del muslimer til Norge, så hadde vi ingen debatter om hvordan man skulle forholde seg til hverandre i samfunnet, og ingen menn undertrykket eller slo kvinner?

   • RB Says:

    Før reiste vi rundt med sverd og robbet uskyldige, skal det være en grunn til å ikke kritisere de som enda gjør det?
    Tåplig argument!

    Vi vil uheldigvis aldri ta alle de som gjør noe vondt med andre, det skal ikke hindre oss i å gjøre noe med det vi ser og føler på kroppen!! Og det gjelder uansett hudfarge, religion og etnisitet!

   • Julia Says:

    to ting:

    -debatten er satt langt tilbake i tid
    -vi snakker om en del nedfelte elementer i en uforanderlig religion der selv de aller ‘snilleste’ variantene innebærer mindre frihet for kvinner og homoseksuelle i sentrale områder av livet.

 5. Julia Says:

  Det aller aller aller beste argumentet mot hijab som idee finner man når man reiser litt i arabiske land. Den bisarre graden kvinner seksualiseres på i samfunn der kvinner dekker seg til. Noe så lite og naturlig som å ha håret flagrende fritt kan være nok til at man blir nistirret og kommentert. Den abrahamske ideen om å tett knytte kvinners kyskhet og moral til bekledning er en forbannelse for alle kvinner.

  Vi skal ikke ha lover som forbyr eller begrenser hijab i norge, men det betyr ikke at man trenger å tilnærme seg det aller aller meste relativistisk.

 6. norskgoy Says:

  Kairo, Eid, 2006. Store grupper av menn går totalt bananas på damer, hijab eller ei, på åpen gate.

  En kan si at det er et logisk hendelse med tanke på at mø-samfunnene blir mer og mer antifeministiske. Artig å tenke på at Libanon, som er det landet med mest frihet på dette punkt mener altså færre kvinner seg forulempet, enn land der det er langt sterkere kontroll over kvinnene.

  Herlig ironisk ovenfor de religiøse som påpeker det moralske i religionen.

 7. Tareq Al Sheikh Says:

  Godt skrevet Olav!

 8. Thalgar Says:

  Veldig bra poeng dette her. Fattar ikkje at menn går med på å bli framstilt som så viljesvake, redusert til berre kjønnsdrift.

 9. Neo Says:

  Olav:
  Det var 2011 som var poenget………..

 10. Neo Says:

  Kvinner blir slått og undetrykket av hvite menn også, men det er ikke sosialt akseptert eller enda verre forventet og påkrevd ved visse anledninger.
  Vi har heldigvis, og det er poenget her, kommet så langt at vold mot kvinner eller andre er sosialt stigmatiserende.
  Og nettopp derfor blir det absurd at vi i det hele tatt lytter øre og er tilbøyelige til å diskutere dette. Vi har kultur og vi har ukultur i alle deler av verden, kvinnesynet i islam er det siste av de to.

  • muslimprosjektet Says:

   Ville det vært bedre om muslimske menn slo kvinner i helt andre deler av verden? Når noen gjør det her har jeg i det minste muligheten til å si at jeg synes det er galt. Hvis de gjorde det i Egypt ville volden vært akkurat det samme, bare at jeg ikke ville hatt den minste mulighet til å påvirke det.

 11. Magne D. Antonsen Says:

  Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som helgens anbefaling på Lesernes VG.

 12. Chris Says:

  – en norsk undersøkelse viste skremmende nok at ca. halvparten av norske menn mener at kvinner som flørter selv har skyld i voldtekt

  Trodde vi var ferdig med denne her. Det viste seg at bare 8 % (mange nok, for all del) mente at kvinner var skyld i voldtekt. De resterende 40 % hadde svart et annet alternativ som Amnesty Norge og media feiltolket dithen.

 13. Tirasse Says:

  Middelalderen er vi da ferdige med i Norge.
  Hvorfor skal vi importere den igjen?

  • muslimprosjektet Says:

   Leste du saken i A-magasinet i går om pastorsønnen som opplevde 17 demonutdrivelser på en måned? Han var norsk.

   • Middelalder Says:

    Den nå tross alt en liten minoritet som bekjenner seg til dette. Majoriteten av befolkningen mener demonutdrivelser er en uting som hører hjemme nettopp i middelalderen. Den store forskjellen er at vi kan imøtegå det i ord og handling, og ikke tvinges av en minoritet til å leve på dette nivået.

 14. Kristian Says:

  Og det morsomme er jo når man går på butikken, ser en dame med hijab, og skal deretter se ned hvor man går, på vei ned ser man «den» rumpa. Stram som bare det, i en så stram bukse at man vet at damen som har den på seg, sannsynligvis måtte holde pusten og ta rennefart for å komme seg oppi denne buksen.

  Mitt poeng er, denne stramme rumpen, satt på samme dame som hadde hijab.

  Hijab må ikke blandes for mye med religion. Hijab er kultur.
  Og det er mannen’s verk at kvinner må bære hijab.

  Kan jo enkelt oversettes med at om du har verdens peneste kjæreste. Og hun skal til syden, så skulle du jo selv ønske det at din kjæreste gikk på stranden iført kjelerdress, og at når hun gikk på byen så gikk hun kledd slik at ingen andre ville se på henne i mer enn 2 sekunder. Slik er det med hijab også.

  Det kan også godt hende at mange kvinner her i Norge bærer hijab, av egen fri vilje. Det er ikke det som er hovedpoenget. Dra ned til Saudi-Arabia, Iran og Irak, og se hvem som kan velge om de vil gå med hijab/niqab eller ei der.
  Hvor sharia-lovene rår. Der har man ingen valg. Og så lenge man ikke har noen valg, så er det diskriminerende. Hadde man visst at alle jenter og kvinner i hele verden fikk lov å velge selv! Og ikke at menn skulle fortalt de at «det står i koranen» (vi vet det ikke står annet enn at det er «bra» å dekke til med slør i koranen, så å si at det står at man SKAL, er tull å vas)

  Så så lenge det minst er 3 land hvor mange millioner kvinner tvinges til å dekke seg til. Så annser jeg og mange det som kvinneundertrykkende!

  Kom her å fortell at det er rasistisk å nekte noen å bruke hijab f.eks i politiet i Norge, er også tull å vas.
  Da foreslår jeg at du prøver å gå naken inn på din dagligvarebutikk, og si at du har frihet til å ha «på deg» hva du selv vil.
  Evt prøv å komme inn på en fancy restaurant i oslo iført onepiece. Er det da rasisme? Eller er det da kun lovverk?

  Kjenner jeg begynner å bli rimelig lei denne hijab diskusjonen, og stemmer gledelig for et totalforbud slik som Frankrike har. For da slipper vi å måtte ta disse diskusjonene gang på gang, på gang på gang, på gang, på gang..

  Det at menn tenner på hår, tror jeg må være like mye en fetish som menn som tenner på føtter. Så jeg har liksom aldri sett den greia med å dekke håret, skal gjøre kvinner mindre tiltrekkende. (joda, har jenta hår på kassen, under armene og andre steder så ville jeg blitt avskremt, men det er ikke det hijab skal sørge for)

  Samtidig så tror jeg veldig få personer vet at den islamske revolusjonen kom i 1979. Hvor mange brukte før dette hijab og andre plagg for å dekke seg til? Svært få om ingen!

  I «gamle dager» dekket også kristne seg til på hodet. Men vi lever ikke i «gamle dager» nå lenger, vi lever faktisk i 2011! Sist jeg sjekket kalenderen..
  Og vi i Norge som skal ha så stort fokus på kvinnens rettigheter og slikt, til og med gitt dere en hel dag hvor dere skal forlange enda mer blomster fra mannen. Så er det også på tide av vi frigjør kvinner fra undertrykkelse som kommer fra religion også!

  Kan vel nevne at kvinnen som først startet debatten om hijab i politiet, Keltoum Hasnaoui Missoum jobbet som vekter, hvor hun klarte å ta av seg hijaben når hun jobbet.
  Deretter, og noe som aldri har kommet fram i media. Gifter hun seg. Og hun «bestemmer seg for at hijaben skulle være på hele tiden» da mistet hun jobben, og deretter skrev hun brev til politihøyskolen.

  Hun kunne da ta av seg hijaben, og fremdeles være muslim, inntill hun fikk seg mann. Da kunne hun ikke være begge deler.

  Jeg syns det er så mye dobbeltmoral at jeg kjenner jeg blir kvalm!

  Det blir som å si at jeg er vegeterianer, utenom onsdager og fredager da går jeg på McDonalds og spiser en stor big tasty meny!

 15. Mollutus Says:

  Slik det nøytrlt må bedømmes er nok islam en svært upassende religion for menneskene. Islam selv er skyld i dette. En såkalt religion – idealisme – kall det hva du vil som utgir en holdning til/på/om sine medmennesker om at «du skal gjemmes bort/tilsløres» er en fornærmelse mot Gud!
  Når denne såkalte «religionen islam» som fremmer et nedlatende syn om at kvinnen «frister mannen til syndige utfall» dersom hun ikke er tildekket, sier egentlig at mannen er en vond/ondskapsfull skapning. Slike vil vikke ha i verden!

  • Mama-lu Says:

   Islam er kanskje upassende religion for dem som ikke tror på noen ting,men for mange er det en veldig fin religion, for det lærer hva du kan si åg ikke si, hva du kan visse og ikke skal visse alt på¨en gang.
   Det er sikkert mange kvinner som ikke vil se i sannheten,for de liker det de for.
   Mannen er ikke onskapsfull skapning,det er kvinner som ikke kan åg ikke klarer å passe på seg selv.

   • Mollutus Says:

    Jeg er redd for atjeg må stadfeste at du har misforstått en hel masse. Islam er en upassende religion for milliarder av mennesker. Vi ser det stdafestet igjennom ulike medier fr hele verden flere ganger dglig.
    Når du påstår: «Mannen er ikke onskapsfull skapning,det er kvinner som ikke kan åg ikke klarer å passe på seg selv» stadfester du – etter påvirkning fra islam – en sterk nedlatende holdnng mot den Hellige Gud sitt skaperverk. Bare ondsinnet tro kan gjøre noe sånt. Islam er dermed kun og bare en religion for ondsinnede mennesker – et satan redskap.
    For oss som tror på noe virkelig – er trofast mot Gud – igjennom Jesus som er den sanne vei til Gud – innser at islam er bortkastet ondskap. Når du har kommet over til Jesus i din frelsers favn innser du fort hva virkelig Kjærlighet er!

 16. Argus37 Says:

  Første betingelse er jo at de fjerne niqab og hijab så vi ser hvem vi beskytter?!

  • muslimprosjektet Says:

   Hvilken del av landet er det du bor i, Argus? Jeg bor på Tøyen, og ser stadig muslimske jenter uten hijab.

   Forøvrig: Det er bare niqab som skjuler ansiktet. Hijab skjuler bare håret.

 17. potetrepublikken norge! Says:

  jeg forstår ikke problemet med hijab,burka kan jeg forstå. hijab brukes i mange land ,turban brukes i politiet militære i india pakistan og mange andre land. det er ren kultur å gå i hijab ,og hvorfor nordmenn er sååå jævla negative forstår jeg ikke. at i oslo blir mange norske kvinner voldtatt !? hva med resten av landet??? hva med barn som blir misbrukt av nordmenn?? er det pga kristendom???????? hvorfor blander nordmenn islam i alle kriminelle handlinger begått av utlendinger!?

  • Kristian Says:

   Vi skylder nå ikke bare på islam, men på utlendinger generellt. 70 % av personer i norske fengsler, er ikke norske personer. 20 % av alle som kommer til norge, er kriminelle!

  • Alex Says:

   Jeg lurer på hvor mange ikke-vestlige som misbruker barna og konene sine. Det har kommet frem at det er store mørketall her da terskelen for å si ifra er mye større. Dersom disse velger å stå frem betyr det et liv med forfølgelse, totalt utestengelse fra familie og sosial krets, flytting til et annet sted av landet m.m. Så husk at bare fordi noe ikke kommer frem i lyset betyr ikke det at det aldri skjer.

 18. Cassanders Says:

  @Berbermaroc

  Jada tildekkingskravet er baset på hadith’ene også, og vi kan i den anledning sende noen uvennlige tanker til slauren Umar. En rimelig tolking av hadithene tilsier at han minst hadde ADHD.

  Hans maniske gnåling om profetens koner og tildekking (du husker sikkert den høye og smule pykniske som måtte lette blæren om natten på hin reise), ble etter hvert gjentatt så utålelig mange ganger at profeten til slutt så seg nødt til å få en åpenbaring i sakens anledning.

  Finnes blant annet her: Sahih Muslim Book 26, Number 5397

  Religiøs autorietet, my foot!

  Cassanders
  In Cod we trust

 19. Churchill Says:

  «hva med barn som blir misbrukt av nordmenn?? er det pga kristendom???????»

  – Nei. av den enkle grunn av at nordmenn ikke er spesielt religiøse av seg, men også fordi vi ikke har et så groteskt forbilde som Muhammed å etterfølge.

  «hvorfor blander nordmenn islam i alle kriminelle handlinger begått av utlendinger!?»

  – Fordi islam veldig ofte er fellesnevneren for disse «utlendingene» – både når det gjelder knivstikking, innavling, æresdrap, og voldtekt. En syk kultur/religion vil naturligvis produsere syke tilhengere.

 20. KO Says:

  @potetrepublikken norge

  Det kan ha noe med at muslimer og invandrere har en mye høyere kriminell prosentrate enn det etnisk norske har.. Og da må man også ta i betraktning at mange av de som går under kategorien «invandrer» også er svensker og dansker, som for det meste jobber og holder seg unna kriminalitet… En høy prosent av invandrere er også og finne i fengsler her i landet, selv om andelen av dem på lansbasis er liten.

  Samtidig føler kanskje noen etnisk norske at det er veldig provoserende at det er slik, da vi tar inn innvandrere, putter penger i lommene deres og gir dem et bedre liv. Og så er «det» takken de får tilbake liksom. At de begår kriminelle handlinger, og sitter på rumpa og mottar penger fra nav..

  Når det gjelder hijab så jir jeg egentlig litt f. Helt ok for meg at de benytter seg av det.. Men full hufsa drakt er ikke noe jeg ønsker og se mer av.. Kjæresten min kunne ikke akkuratt dratt til Iran og gått med utringning og bikini på stranden.. Hun ville blitt steinet. Men det ville jo selvfølgelig ikke skjedd, da hun ville respektert kulturen der nede, og kledd seg deretter. Derfor synes jeg at når man flytter til norge, så skal man også respektere kulturen her.. I tillegg er det også andre ulemper med hufsakostyme, som gjør at det er upassende her i norge.

 21. Pelle Says:

  Ja er helt enig i at norske menn har et sykt syn på seksualitet!!!!
  Dem voldtar kvinner og så kaller dem det for sex og kåthet!!!

 22. Roar Henriksen Says:

  Å tvinge kona til å gå rundt i et enmannstelt er ikke noe annet enn sykelig sjalusi, og hører vel egentlig hjemme i psykiatrien.
  For å være så sjalu, ja det er ikke normalt.
  Så kanskje sterk medisinering, eller tung psykoterapi er den mest relevante løsningen for slike menn.

  • Tomas Says:

   Bedre kan det ikke sies!

   De arabiske landene har et voldsomt behov for streng kontroll på alt, og alle.

   Har utallige skrekkhistorier om hvordan «uting» blir slått ned på der. Hva med han som ble drept i varetekt? Han ble tauet inn for å ha bannet. En kamerat av meg ble fengslet fordi han var full på hotellet han bodde på. Atter en annen ble truet med fengsel fordi han innrømmet å være ateist.

   … Det har ingenting med religionen deres å gjøre. Samfunnet deres er voldsomt kontrollerende. Langt verre enn Kina, som tolerer til en viss grad at folk utenfra er annerledes.

 23. Pelle Says:

  Hvorfor blir norske menn som er kåte på jenter, sett på som voldtektsforbrytere?

 24. Anders Says:

  Hijab er et politisk symbol, ikke et religiøst.
  Det er en del av det politiske islam, som vil ha herredømme.
  Se Walid Al-Kubaisi, han har skrevet en del om dette.

  • berbermaroc Says:

   Walid al-Kubaisi prater tull. Hijab som prinsipp, og hva det skal dekke, er så absolutt en del av Islam. Det er bare å gå til de første kildene, mer enn tusen år tilbake, for å se det.

 25. Pelle Says:

  Hvilke likhetstrekk mener dere at norske menn har med disse mennene som vil bestemme hva kvinner skal ha på seg?

  Blir også norske kvinner voldtatt om dem ikke føyer seg etter den norske mannens formaninger?

 26. Pelle Says:

  Vil det si at alle menn er horer uansett hvor dem kommer fra?
  I norge prøver menn å kamuflere sine voldtekter gjennom å legge skylden på klærne til jenta.. Dette er jo bare ren dumskap ifra mannen sin side, da alle skjønner tegninga alikevel!!!
  All skyld og skam som norske menn prøver å rette i mot utenlanske menn, går tilbake på dem selv.

  Det er jo en kjennsgjerning at menn er seg selv lik uansett hvor dem kommer fra.. Da hjelper det lite å rakke ned på en gruppe menn når alle menn er av samme ulla…

 27. jente Says:

  voldtekt og vold som man påfører andre er et valg som personen selv gjorde det har ingenting med den andre parten og gjøre. hvis jeg slo en annen jente i min klasse så var det fordi jeg valgte det. hvis en jente går uten tildekning på hode og blir voldtat på grunn av det så er det mannen sin skyld. han tokk et valg. menn er ikke dyr som ikke kan kontrolere seg selv. ved å sie at de ikke kunne kontrolere seg selv så sier de at de er bare noen villmenn.

 28. Master Baits Says:

  hehe, enda mere sureving fra/om kvinnfolk, jammen er dekk sterke! Hadde dere brukt like mye tid på utdanning hadde dere ikke trengt menn i det hele tatt.

 29. Mohamed Says:

  Det interessante med slike menn er at de indirekte sier at det feiler noe muslimske menn siden muslimske kvinner må «beskyttes» fra den «ustoppelige» og «dyriske» seksualdriften deres.

  Men logikk er vel ikke deres sterkeste egenskap.

  • Julia Says:

   Mennesker er mennesker…..
   det er den islamske kulturen som folk må beskyttes fra her i Norge. Det er islamsk (man kan si abrahamsk) kultur som skaper disse utslagene der kvinner overseksualiseres igjennom tildekking.

 30. Pelle Says:

  Nå er det nå ikke bare muslimske menn som kontrollerer og voldtar sine kvinner på grunn av klærne.. Se bare i norge, menn er like ille om ikke verre… Egentlig mye verre fordi man forventer at kunnskap og intelligens skal skåre litt høyere på norske menn enn på muslimske menn… Men slik er det jo desverre ikke…
  Norske menn er like mye horer som muslimske menn!!!!

 31. potetrepublikken norge! Says:

  hvorfor skriver du muslimske menn??? hvorfor blande relgion?? ekte muslimer begår ikke kriminalitet,og ikke har de lov til å presse andre mennsker. bare dårlige svake muslimer begår kriminelle handlinger. ekte muslimer er fredlige mennsker,som ikke engang gjør noe maur vondt. selv trur jeg verden hadde vært perfekt om alle hadde vært relgiøse,og bare fulgt det grunnleggende i alle relgioner.
  at det sitter høy andel innvandrere i fengsler,er ikke så overraskende,slik er det i alle land. nordmenn toppet også da de flyttet til usa,de levde i ghetto slik mange utlendiger i oslo gjør idag pga høy arbeidsledighet ,som igjen fører til kriminalitet. her er det systemet som er feil,og må endres. la oss ta et eksempel england columbus amerika australia india kenya osv disse engelsmennene plyndret tok over land,drepte mill av indianere ,de tok deres land, men se idag så lever de lykklige sammen. så vær postive folkens ,vi har ikke tenkt å ta deres terrotorium ,vi vil leve i fred sammen med dere. vi må finne løsninger,og ikke hate hverandre. viktig at vi ikke tar alle over samme kam. finnes dårlige og bra mennsker ,sånn har det vært i mrd år. vi mennsker vandrer fra sted til sted for å overleve ,idag er vi her,om noen år vil kanskje vi vandre ut til nytt sted.sånn har vi mennsker holt på siden starten av denne verden. så ro dere ned og nyt livet..

  • Julia Says:

   Hvem lever lykkelige sammen sa du? Ta deg en tur til Pine Ridge reservatet i Sør-dakota og se hvor lykkelig Lakota-folket er. Makan!

   Å leve i fred er ingen garanti for lykkelighet. Jeg kan leve i fred i saudi arabia, men lykkelig? Lykkelig i et land der jeg vil mangle myndighet over meg selv fordi jeg er kvinne? Nei.
   Min datter kan vokse opp i fred i Norge, men det finnes allerede bydeler der hun må regne med å oppleve manglende respekt om hun kler seg og ter seg som etnisk norske jenter (flest) gjør.

   Å leve i fred er ikke nok. Idealet er å leve i harmoni i et samfunn man deler sammen. Jeg tror islam gjør dette umulig.

  • Mollutus Says:

   Muslimer gjør ikke noe annet en å begå kriminelle handlinger, jeg kjenner endel muslimer som har kommet over til den Kristne tro – og alle har innsett hvor feil de tok før!

  • Gutten Says:

   Det grunnleggende i alle religioner er sunn fornuft, folkeskikk og etikk. Lett summert: «Ikke gjør andre vondt.»
   Jeg trenger ikke en religion til å fortelle meg det.

   Det du faktisk sier er at verden hadde vært perfekt helt uten religion.

 32. Kalzar. Says:

  Så spør en rettroende muslim.
  Kvinnen skal beskyttes av mannen, men kvinnen skal lyde sin herre / mann og dekke seg til så ikke andre menn blir fristet av kvinnens skjønnhet. Kvinner som ikke er tildekket har ingen ære, og har sådan ingen verdi.
  Rett troende kvinner som blir fristet av vestens kles stiler taper sin respekt.

  Fortalt til meg av en hellig og lærd mann.

  • HC Says:

   Islam og muslimer virker som de lever i en eventyrverden oppe i hodet sitt, de har liten forståelse for virkelighet.

   Prøv å bruk hodet å finn ut hvordan ting er selv, ikke bare hør hva andre sier, det er idioti, naivitet.

   Get a clue use ur brain, its made for a reason.

   Det at andre folk setter tanker i hodet ditt, og du bare automatisk tror på det, er utrolig naivt.

   At du ikke klarer tenke deg fram til hvordan ting virkelig er veldig sørgelig på dine vegne.

   «en hellig og lærd mann»
   Kan du gi meg en forklaring på hva dette er?

   Er en forfatter hellig og lærd?

   Du hører på historier. Åpne øya….

   Åpne sinnet å begynn å bruke hodet. Ikke vær en nikke-dukke som bare går etter hva andre sier.

  • Spaceman Spiff Says:

   En hellig og lærd mann??? Denne overdrevne respekten for autoriteter i islam er også ganske absurd, all den tid islam faktisk mener allah skal tilbes, og ingen andre. Så vidt meg bekjent blir jo ikke engang muhammed tilbedt eller definert som hellig, til tross for at muslimene har overdreven respekt for denne mannen. Så hvordan kan en lærd mann bli hellig??

  • Spaceman Spiff Says:

   Kalzar, du er et godt bidrag her. Håper Muslimprosjektets Olav leser det du skriver grundig…. Makan til galskap som det du skriver finner man ikke utenfor islamske kretser, tror jeg….

  • Tingeling Says:

   Kalzar, jeg syntes synd på deg. For et tragisk individ du må være.

  • Gutten Says:

   Å være troende er ikke en unnskyldning for å ikke bruke hodet til annet enn å huske det som står skrevet i gamle tekster. Og da mener jeg ikke at det bare forekommer hos muslimer, men her i Norge er det mest utpreget blandt dem.

  • Alex Says:

   Er det virkelig noen som støtter dette utsagnet: «Kvinner som ikke er tildekket har ingen ære, og har sådan ingen verdi.»? Det er et kvinnesyn til å spy av.

 33. Kristine Says:

  Det rareste med mange av disse klesplaggene til de kvinnelige muslimene er at de bare blir «strengere og strengere» For en del år siden var det for eksempel ingen i de muslimske landene som hadde hørt om burka…

  Og å bruke sjal har vi også gjør i norge i mange århundrer… Tror ikke det er her problemene ligger…

 34. Siri Says:

  Hodeplagg/hijab har også blitt diskutert/vurdert i Bibelen. Der bestemte de «lærde» menn at kvinner ikke skulle dekke seg til men vise sin prakt (håret). Kun kvinner som drev med hor skulle være tildekket også med ansiktet da de angivelig var fulle av skam.

  Ganske interessant hvordan 2 religioner kommer til helt motsatt slutning når det gjelder såkalt moral og tildekking av kvinner.

 35. Kalzar. Says:

  Kvinner som kler seg som horer må forvente å bli behandlet som dem.

  • Mollutus Says:

   Jeg forventer at en mann innehar såpas mye respekt for kvinner at han utviser respekt for kvinner uansett hvordan de går kledt. Dersom denne ikke klarer det er denne oppdratt på en hedensk måte – kanhende muslimsk?

  • Pelle Says:

   Menn som tenker på sex hele tiden må forvente å bli voldtatt av menn fordi dem er et billig ludder.

  • Marianne Says:

   KALZAR: Menn som uttaler seg som deg, må forvente å aldri få respekten de iltert forlanger, for de er æreløse, dømmende og selvgode uten selvinnsikt.

   Har du forøvrig hørt om et eksperiment foretatt av psykologer på 70-tallet. Folk ble delt i to grupper, den ene fikk beskjed om de de kunne tenke på alt unntatt ordet «isbjørn». Den andre fikk beskjed om at de fritt kunne tenke på hva de ville, inkludert isbjørn, om de ville. Man skulle notere ned hver gang man tenkte på det (forbudte) ordet.
   RESULTATET: Gruppen med forbud, tenkte på isbjørn dobbelt så ofte som dem uten restriksjoner.

   Jeg tror dette er overførbart til kulturer der menn blir forbudt å se kvinnehår. De blir selvsagt mer fikserte enn dem med et mer naturlig forhold til det kjønnet som utgjør halvparten av verden.

 36. IK Says:

  Oog om man må beskytte seg mot menn som da er rovdyr så tillater man også at menn oppfører seg som rovdyr mot kvinner som ikke har «beskyttet seg».

  Det blir pakket veeeeeldig inn og det reflekteres godt, men vi er like fullt på square one; overgrep mot kvinner er greit om hun ikke følger mine regler. Det er et gigaaantisk problem vi ikke tør å ta tak i her til lands fordi vi er så livredde for å tråkke noen på føttene. Da blir det mange runder rundt grøten.

  • HC Says:

   Nordmenn er lært opp til å respektere andre, men det blir så utrolig fort brutt ned av innvandrere.

   Takk til alle dere som ødelegger vårt land! 🙂

   • Pelle Says:

    Jeg ser du er veldig naiv som tror at norske menn ikke er respektløse ovenfor norske kvinner… Hva er det da dem er når dem voldtar kvinner på grunn av klærne hun går med?????

    Ikke bare muslimske menn som bør lære seg til å tenke selv… Du har visst også mye å lære på den fronten ser jeg.

   • Mama-lu Says:

    Jeg syns at det er bra å visse at man respekterer andre mennesker fra ulike land,for alle er mennesker selv om alle er forskjellige. Men jeg syns at først så bør man respektere sine egne, for de er ditt folk og da må man begynne fra sitt.
    Og jeg syns at det er hvordan er du som et menneske som telles uansett hvor du er fra.

   • Roaldski Says:

    Der tar du nok rimelig feil. Nordmenn er sa absolutt ikke oppdratt til a respektere andre. Hvor mye respekt for hverandre ser du i nyhetene og media? Du mener nok heller ‘Nordmenn er lært opp til å respektere andre, jo mer penger og innflytelse vi har’.

   • Spaceman Spiff Says:

    Pelle, har du egentlig tatt en liten titt på voldtektsstatistikken….? Hvem er det som voldtar «på grunn av klærne kvinnene går med»?

    Om du er i tvil, så lytt til hva denne harmdirrende kvinnen fra Oslo-politiets sedelighetsavsnitt sier omtrent en gang i året når hun presenterer statistikken.

 37. Julenissen667 Says:

  Veldig mange tror på gud når de er små. De fleste tror også på julenissen. Alle faller fra på den siste, men ikke fullt så mange på den første. Ingen av dem har noe med virkeligheten å gjøre, så hvorfor er samfunnet konstruert på en måte som gjør at de religiøse har rett og må bli respektert mens vi som forholder oss til virkeligheten må føye oss alt annet?

  Jeg har ingenting i mot at folk personlig har religion i livet sitt, men når det rett og slett krenker andre menneskers frihet så begynner det å bli en byllepest. Bryr meg ingenting om dama i butikken dekker til håret sitt, men hvor mange av dem hadde gjort det om de ikke ble prakka på det? Mange av dem sier de hadde, men det kan de ikke objektivt svare på idag. For mange som begynner med det i 20 årene så føles det sikkert som å finne sin identitet, om det er noe i det er en annen sak.

  Det er en helt sinnsyk dobbeltmoral i mange muslimske miljø, men jeg tror og håper at det vannes litt ut med generasjonene.

 38. HC Says:

  Alle skal respekteres som et menneske.

  Folk skal dømmes etter karakter, om du er en idiot eller ikke.

  Går du å banker folk, fortjener du bank tilbake.
  Voldtar du folk, fortjener du å bli voldtatt.

  Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg.

  Respekter andre og du vil få respekt tilbake.

  Møt idioter med idioti.

 39. Mama-lu Says:

  Kvinner er virkelig svake på det ene måte, men er også sterkere enn menn på andre måte. Hvis du tror på Gud og du vet at Han ser og vet alt du gjør, så skal du ikke oppføre deg som et dyr, ikke sant?
  Selvfølgelig det betyr ikke at du skal gå halve naken foran menn og kreve at de skal styre dem selv, det skal man ikke gjøre. For det er kun for den ene kan en kvinne åpne seg, og det er for mannen sin.
  Det er ikke noe samaarbeid mellom begge kjønner,derfor er det mye vold i verden.

 40. Pelle Says:

  Problemet med menn er deres selvforakt, derfor norske menn voldtar kvinner på grunn av klærne… Eller rettere sagt, dem sier det er på grunn av klærne… Den egentlige grunnen er fordi menn er billige luddere som tenker på horestaken sin 24 timer i døgnet.. Han tror horestaken sin har noe verdi, noe den ikke har.. Derfor menn har selvforakt og derfor voldtar norske menn.

 41. Pelle Says:

  Jeg tror at menn føler seg som luddere allerede fra puberteten av… For det er da dem blir konstante kåte horer og rir på trestammer og åpne nøkkelhull.. Gutter som er i puberteten blir som ville apeluddere i bur!!!! Media ser jo også hvordan menn oppfører seg og refererer til alle menn som overgripere.. Og noen menn får det sikkert inn med morsmelken og at dem er et ludder bare fordi dem er gutt…

  Så det er vel kanskje ikke så rart at menn ser på seg selv som billige horer fordi dem er konstant kåte… Siden samfunnet og media deler dette synet.

 42. Lene Says:

  Problemet ligger vel at de som kommer til norge fra vesten og som er vant til at kvinner bruker hijab tror at norske etniske kvinner som ikke dekker seg til er byr seg frem…… jeg ser du viser til artikkelen om de som mente at vi norske kvinner har skyld i det selv i å bli voldtatt….

  Av at disse mennene fra andre kulturer og land har slike holdninger viser jo bare at Norge må sette en stopper for innvandring!!!
  Det er INGENTING som tilsier at disse mennene kommer til å endre holdning…
  Det som er trist er at det koster Norge drøss av penger å få de ut… det er «lissom» for dyrt, enda det er dyrere å ha de her…. gående på trygd….. Men, det er en helt annen diskusjon….

  • muslimprosjektet Says:

   Hvorfor er det ingenting som tilsier at folk endrer holdning, Lene? Kjenner du noe særlig til muslimske ungdommer som har vokst opp her selv?

   • Spaceman Spiff Says:

    Olav, jeg har i det siste blitt kjent med noen nye tilsynelatende «velintegrerte muslimer» som til og med er selvstendig næringsdrivende osv, men du skal ikke skrape mye på overflaten før man får akkurat det samme reaksjonsmønsteret som hos andre muslimer og de ytrer med den største selvfølgelighet det som i mine øyne er ganske ekstreme holdninger. De tar ikke mye for å rakke ned på andre religioner heller, men prøv å kommenter deres egen religion… Nei, Olav. Jo fler muslimer jeg blir kjent med, jo mer demoralisert blir jeg med tanke på fremtiden.

   • Alex Says:

    Fra England ser vi jo at det de muslimske andre- og tredjegenerasjons innvandrere som står bak de fleste ekstreme holdningene.

 43. Roar Henriksen Says:

  Når man lever slik de gjorde for 1400 år siden i 2011, ja da må det gå galt.
  For når en kultur har stått stille i 1400 år, mens resten av verden har gjennomlevd en kontinuerlig utvikling, ja så sier det seg selv at det blir konflikt.
  Når en steinalder kultur lever side om side med den moderne verden,
  hvordan kan noen tro at det vil fungere?
  Med så radikale forskjeller ser ikke jeg særlig lyst på framtiden.
  Å tro på en harmoni mellom disse to, er vanvittig naivt!

  • Julia Says:

   Ingen lever slik de gjorde for 1400 år side 🙂

   Men jeg har heller ingen tro på harmoni mellom islam og norsk kultur. Islam skaper spenninger og ulikheter i samfunn. Selv det som av muslimer ofte dras fram som et gyllent eksempel – al andalus – var et apartheidsamfunn der ikke-muslimer ble delt inn i ulike kategorier med ulike rettigheter og der kvinner og menn hadde ulike rettigheter.

   • Spaceman Spiff Says:

    Kanskje de ikke lever som for 1400 år siden, men det er idealet de søker tilbake mot. Ellers helt korrekt det du skriver om Andaluz. Det var ikke noen god tid som folk skal ha det til.

 44. ToreH Says:

  Hmmm… I Tyrkia er hijab forbudt i det offentlige rom og det er man STOLT av!
  Min mening: Muslismke relegion legger sterke restriksjoner seskualitet, slik at muslimske menn går rundt som tikkende bomber. Muslimske kvinner i hijabland velger ikke selv.

  Det vil alltid finnes gråsoner som utgjør unntakene. Man man må se hvor majoriteten befinner seg.

 45. M Says:

  Det ironiske er at ved å skjule kroppen blir den spennende. Hvis vi alle gikk uten klær hadde ikke akkurat synet av hår, ja selv ikke pupp, gitt spesielt stor effekt på mennene. Hvem har et mest avslappet forhold til nakne kropper, etnisk norske eller menn innvandret fra muslimske land?

  Muslimske land ligger interessant nok på topp i bruken av porno på nett (der det ikke er blokkert). Hva tror du skjer når en mann som har sett slikt da går på gaten og må bruke fantasien? Fantasi er langt sterkere for driftene enn noe annet. Jeg har selv merket det på turer til Saudi-Arabia. Etter bare få dager skal det kun småting til for å vekke lystene – en ankel, et blikk osv. Så at det beskytter kvinnene er en sannhet med store modifikasjoner. (Og ja, det unnskylder mennene på en uakseptabel måte å indikere at løsningen er å kle seg slik).

  Det er ikke retten til å kle seg som man vil det finnes stor motstand mot i Norge/Europa dog – men retten til å påtvinge andre å gå i bestemte klær – eller holde eller indoktrinere andre med holdninger mot folk som ikke bærer slike. Dette kan man desverre ikke ramme direkte gjennom lovverk så da må man isteden bekjempe det indirekte ved å forby de mest ekstreme plaggene (som naturisme offentlig også er forbudt, men da primært av hygieniske årsaker). Den dagen det er et problem at folk ikke har et rasjonelt bruk av en norsk bunad heller – ja så får vi innføre midlertidig forbud mot den – hvilket plagg det er og hvem som bærer den er ikke årsaken til motstanden, selv om det nok også provoserer at innvandrere distanserer seg fra innbyggerne som har tatt imot dem ved å gå kledd slik (Vi forstår det selv godt at det kan være provoserende hvis nordmenn i utlandet ikke lærer språk, følger kleskode osv der).

 46. Scelerant Says:

  Og ha en religion er på mange måter som å ha en penis, det er helt greit at man har en, man kan til og med være stolt av den, men ikke vift den rundt i offentligheten og tving andre til og observere den. Det mange religiøse innen de fleste religioner glemmer er at de av oss som lever i virkeligheten synes det er plagsomt dersom vårt samfunn blir negativt påvirket av fantasi.
  Det sies enkelt som; Nietzsche said that God is dead; Freud said that God is Dad, and both of those are true.

 47. 666 Says:

  Problemet i seg selv er religion!
  BRENN ALLE KIRKER, MOSKEER, OG RELIGIØS DRITT
  SLAKT ALLE EKSTREMISTER SOM IKKE KLARER INNSE AT DE ER EN GJENG «SCHIZOPHRENIC VAMPIRES» det eneste de gjør er å undertrykke kvinner og realistiske folk i samfunnet! brenn all religiøs historie!
  «Im not a slave to a god that doesn’t exist!
  Im not a slave to a world that doesn’t give a shit!»
  -Marilyn Manson-

 48. Stian Ovesen Says:

  Når norske menn ikke har noen problemer med å se på utildekkede kvinner uten å gå til angrep på de, burde det ikke være noen problemer for islamske menn heller å se «sine» kvinner gå uten.

 49. Maah Says:

  Menn er langt ifra dyr. Det er respektløst dermed å gå i ett telt syns jeg. Men det er opp til en og hver enkelt menneske å bestemme. Noen syns det å gå rundt med knall rosa eller grønt hår er kult andre syns de er oppmerksomhets freaks, samme syns jeg om niqab rett og slett, for det står ingen steder(bortsett fra hadiths da (som jeg stoler utrolige lite på)) at ei kvinne skal ikke vise noe som helst av kroppen, ikke engang anisktet.
  Men å dekke til håret derimot og gå med normale vanlige klær(som ikke er så provoserende tenker jeg?! (altså ingen ting som er gjennomsiktig lol(who does tht anyways?!)) er ganske greit, jeg syns det kan være i samme nivå som å ikke sminke seg, eller fikse håret før en går ut hjemmefra, og det er bare opp til en selv. Ikke alle vil være såpass pene kanskje?!
  Jeg går med hijab og det passer perfekt til min personlighet, jeg er ikke så glad i oppmerksomhet for min utsende, jeg har stor respekt for jenter som har tatt av sjalet og jenter som velger fortsatt å gå med det, OG rett og slett alle andre whether muslimer eller ikke så går uten sjal og aldri gått med den, det er personlige valg og jeg har alltid syntes at stilen sier noe om personligheten, så det er bare å være segselv syns jeg, OG TIL ALLE JENTER SOM FØLER SEG TVUNGET TIL Å GÅ MED SJAL!!! Gjør noe med det, dere lever i Norge, og burde ta sjansen for å komme dere bort fra det ‘hjemmet’ som tar ikke hensyn til hva dere vil og trenger. Alle skal være frie til å velge selv hva de vil gå med. Det er det islam sier, og jeg vet det. Det er også stated i koranen at det skal ikke være no tvang i religion. Det står så klart at det er bare umulig å mistolkes eller whatever.
  Takk for et flott innlegg og god helg ^^

 50. PC Says:

  Sjekk, VANITY FAIR: Christopher Hitchens’s Ten Commandments.

  Mor info: dailyhitchens.com

 51. marius Says:

  h

 52. Terje Hoel Says:

  Vestlige kvinner viser seg frem til alle menn de ser gjennom måten de kler seg på. Hijab-kvinner viser seg frem kun til sin mann. det er et utrolig sterkt uttrykk for kjærlighet.

  • Pelle Says:

   Menn som ikke er tildekket, på en respektfull måte(som feks toppløs) viser seg fram til alle kvinner gjennom måten de kler seg på.. Menn som går med Hijab viser at dem ikke er et billig nek og det er et utrolig sterkt uttrykk for kjærlighet til sin kvinne.

  • Marianne Says:

   Kjærlighetsekteskap er ikke normen i mange muslimske land, Terje. Så om det er kjærlighet som får dem til å beholde hijaben, tviler jeg på…

 53. Meg Says:

  tingen er at de vil beskytte mennene mot oss damer fordi vi ikke klarer å kontrollere oss, og førfører dem. de mener at det er damenes seksualitet som må kontrolleres…

 54. Pelle Says:

  Så menn må lenger ut på landet med sine unnskyldninger om at det er kvinnen de forsøker å beskytte mot de sexgale mennene… Når det egentlig er mennene de forsøker å beskytte…
  Hjelpes….. For noen hjelpeløse menn dere muslimer er!!!!!

 55. Preke Stolen Says:

  Noe er galt med utenlanske menn, når de står for 95% av voldtektene som skjer i Norge, samt at utenlandske menn representerer kun 5% av befolkningen.

  • Pelle Says:

   Norske menn står for de aller fleste voldtektene i norge… Så kanskje norske menn mangler oppdragelse..
   Når det gjelder utenlanske menn, deriblandt muslimer så er dem blitt oppdratt av satan selv!!!!

   • Alex Says:

    Jeg er sikker på at dette ikke er riktig. Jeg regner med at i prosentandel av befolkningen står ikke norske menn for de fleste voldtektene. Tror du virkelig at innvandrere bare voldtar på åpen gate? Jeg vet om en pakistansk dame (kan ikke nevne navn for da vet alle hvem det er) som fortalte meg at hun har levd ulykkelig helt siden hun ble giftet bort. Hun har i dag 4 barn, siden hun har er ulykkelig, kan man si at alle de gangene hun har hatt sex med sin «ektemann» regnes for voldtekt, hun ønsket nemlig ikke han som mann!

 56. Henrik Says:

  De fjerneste objektene vi har observert i verdensrommet er over 13 milliarder lysår unna og de fjerner seg stadig, akslererende.
  I dette uendelige universet er det en helt mikroskopisk flekk, vårt solsystem, og på et bitte lite korn av flekken, jorden, er det noen vesener som har den utrolige arrogansen at de mener at skaperen av dette uendelige, evige, uforståelige er opptatt av om vi tildekker håret vårt? Eller om vi barberer oss i ansiktet eller ikke? 🙂

  • Julia Says:

   spikeren på hodet

  • Marianne Says:

   Nettopp, Henrik:-)
   For ikke å snakke om: Av alle verden fortidige og nåtidige religioner, så kan jeg være sikker på å ha valgt den riktige.

   Makes no sense…

 57. Pelle Says:

  Menn som forvrenger Muhammeds lære, angående kvinner likestilthet med menn er luddere og tapere..
  Kvinner og menn i norge har ti ganger mer respekt for kvinner av muslimske menn enn av menn som er muslimer..
  Ingen bryr seg om at muslimske menn blir voldtatt av norske menn, de har ingen verdi og er verdiløse…
  Jeg tror personlig at utenlanske menn er mindreverdige kvinner i hele verden og det sier jo en hel del om menn generelt.

  • HC Says:

   Du klarer aldri lage noe poeng med det du sier, du har bare sinte innlegg uten mening «menn er horer» «kvinner er horer» «alle er horer» «luddere» «tapere»

   Jeg vet ikke hvor forstyrret du er oppe i toppen men du burde søke hjelp.

   Du bare gjentar deg selv på det samme punktet, du kommer ikke med noe konstruktivt.

   Du hater mennesker, det er lett å se, du hater deg selv med det du sier.

   Lær å lytte lær å lære, få litt vett å slutt å dømme.

   Det er bare tragisk å lese det du skriver.

   Du er forvirret, det er lett å se.

   • Pelle Says:

    Har aldri møtt en eneste kvinne i hele verden som er hore… Ordet hore er et begrep laget av menn og for menn .. Tydelig at HC ikke forstår seg på mannens perverse adferd, kanskje fordi han er pervers selv??!!!!

   • Alex Says:

    Pelle bare troller, ingenting å bry seg med.

 58. Tingeling Says:

  Synd at mange muslimer lever i den troen at menn ikke eier selvkontroll, og bare for å presisere det så springer de rundt og hyler om at det er kvinners «feil» at de må voldta/misbruke/herse og/eller whatever, dem..
  Drittlei det religøse shite der.

  Hijab/burka/niquab er diskriminerende mot kvinner, men også indirekte diskriminerende mot menn.

  Selvfølgelig kan menn styre seg, og det er bare så sykt irriterende at de leker at de ikke kan det.

  Muslimske menn må ha den verste selvtilliten på jord

  • Marianne Says:

   Det er også diskriminerende overfor ikke-muslimske kvinner, som uforvarende blir fritt vilt blant muslimske menn som knytter tilgjengelighet/horeri til flagrende hår.

   • Pelle Says:

    Ja det er synd at menn flagger sitt horebrød til alle og enhver og tror at dem er noe… Dette fordi dem mangler integritet og selvrespekt… Dem skriker høyt at dem kun er en gjeng med ludderbrød, døde oppi tokklokket!!!!!
    Dem er vel dumme nok til ikke å forstå hva topplokket er heller… Noen som gidder å forklare disse horesvinene det??? Nei!!!!!
    Jeg håper alle kvinner setter fyr på ludderbrød, dem har ikke livets rett blandt normale oppegående mennesker!!!!

 59. Moskus Says:

  Bra post. Personlig føler jeg det som en personlig fornærmelse (som mann), hver gang jeg ser en hijab (en enda grovere fornærmelse når jeg ser en niqab). For det hijaben sier, er at jeg, som mann, er et dyr som ikke kan styre mine lyster, som om jeg var en slags voldtektsmaskin, eller noe, og at kvinnen dermed må skjule seg, gjømme seg, for at jeg ikke skal miste kontrollen over lystene mine, bli et dyr, og voldta henne.
  Det er en helt syk, syk tankegang, og en personlig fornærmelse mot meg som menneske og mann. Jeg blir provosert.

  • anette Says:

   Veldig bra sagt Moskus. Kjæreststen min har akkurat samme mening.

   Hvis man ser litt spisst på det er det like mye fordommer mot menn som det er mot kvinnene som velger å bære disse religiøse plaggene denne debatten.
   Menn er ikke dyr.

 60. potetrepublikken norge! Says:

  muslimer klager sjelden på måten nordmenn lever,ikke tegner de jesus,ikke har de debatter om hvorfor norske kvinner drikker seg fulle ,og går alvnakne . fleste muslimer bryr seg ikke om hvordan nordmenn går kledd. så hvorfor skal nordmenn klage å syte på alt muslimene gjør??? hvorfor ikke respektere deres kultur??
  at mange afrikanske muslimer voldtar i oslo ,er ikke pga relgion.det er kun syke mennsker som voldtar,slike syke menn finnes også etniske nordmenn. syke menn som misbruker små barn osv.
  ingen relgioner lærer folk å misbruke kvinner eller presse de til å bruke burka. alt er ukultur i mange muslimske land,hvor kvinner bruker burka.
  selv mener jeg det vil forsvinne,med tiden. deres barn som vokser i norge,vil aldri bruke burka.så det vil forsvinne med tiden. trur ikke det blir ett stor samfunnsproblem her i norge.

  • Alex Says:

   Muslimer klager på hvordan nordemnn lever hele tiden. Der de er i flertall krever de at vi skal legge vår kultur til siden for å tekkes deres. Her er eksempler fra skolene på østkanten: Salami på matpakken, segregert svømmeundervisning, jøder som mobbes, norske jenter som mobbes for at de ikke går kledd som muslimer, etc.

   Det rare er at vi får ikke lignende krav fra andre religiøse grupperinger i Norge. Jødene, sikhene, buddhistene, hinduene, m.fl. holder seg rolige og lager ikke masse bråk. Derimot kommer det så mye dritt og krav fra muslimene om respekt hele tiden at det ikke er rart vi blir lei her oppe og klager.

   Zakir Naik (en populær muslimsk taler) gav meg svaret på hvorfor muslismke land ikke godtar bygging av kirker eller templer fra andre religioner. Det han sa var at vi i vesten vet ikke hvilken tro som er den riktige derfor tillater vi at alle får bygge. I de muslimske landene vet de at islam er den eneste sanne tro og derfor kan de ikke tillate at andre bygger sine templer der. Ikke et ord om at vi har religionsfrihet i vesten. Dette er et eksempel hvordan muslimer skal vri alt til å høres ut for muslimer at alle skal tilpasse seg islam til slutt.

   Ting forvinner ikke av seg selv når man har en bok (+skrifter) som minner deg på hvordan du skal leve hver eneste dag. Det må debatteres og det må endres, problemet med islam er at det kan ikke endres. Muslimer mener koranen er direkte fra gud og at alt som står der skal gjelde til evig tid. Når muslimene er så stivbeinte på sine regler må det bli krangel av det. Derfor burde muslimene dra hjem til sine egne land, dere koster mer enn dere smaker.

  • Alex Says:

   Jeg mente selvsagt at de ikke godtar salami på matpakken til andre norske barn.

 61. Pelle Says:

  Muslimske menn som bruker porno for å tilfredsstille seg selv, er horer og luddere og fortjener ikke sine kvinner og barn. Kvinner i norge ser på muslimske menn som underdanige muslimske kvinner.
  Menn generelt som horer rundt som neandertalere burde vært pålagt båndtvang av sin kone/kjæreste..
  Menn som voldtar og kjøper sex, kan sees ned på.. De er av samme ulla og underdanige kvinner.
  Jeg tror om noen år så går alle menn i bånd og det er visst til det beste for hele samfunnet, da dem er billige luddere som ikke kan oppføre seg selvstendig og må passes på 24 timer i døgnet.

 62. Ken Says:

  Ett interessant intervju gjort av Abid Raja av 3 innvandrere om sitt syn rundt hijab og Norske damer.
  De sier mange utlendinger deler deres mening om saken,sjekk dette..

  http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

 63. Maya Says:

  Hvorfor må man på død og liv vise hvilken religion man tilhører da? Er ikke det en personlig sak? Folk må få tro hva de vil for min del, men skjønner ikke hvorfor man absolutt skal vise det og spre sin tro til alt og alle. Og det gjelder alle religioner. Om man tror på Gud, Allah eller hvem som helst andre, så er det jo felles at det ikke er en fysisk person som går rundt på jorden og holder øye med oss.. Da bør det vel holde å tenke sine tanker inni seg..

  Jeg er i hvertfall drittlei alle religioner og kunne godt tenkt meg å fått fred for det.. Folk oppfører seg som barnehageunder som krangler.. «Pappan min er sterkere en din! NEHEI, pappan MIN er sterkere en din».. Islam er den eneste rette religion, kristendom er den eneste rette religion.. Djeez, grow up.. Ingen vet jo OM det finnes en religion som faktisk er reell, ingen har bevis for at det finnes en gud!

  Tro hva dere vil, men vennligst hold resten av verden utafor. Jeg har i hvertfall ingen interesse av å hverken høre eller lære om eventyrhistoriene deres..

  • Alex Says:

   Problemet er jo selvsagt at det er påbudt å spre sin religion. Det er en av «ordrene» fra gud. Selv om ikke alle er like påtrengende som Jehovas vitner, så har de andre måter å forsøke å innføre sin religion i samfunnet.

 64. Pelle Says:

  Jeg tror at utenlanske menn som tenker på sex ber om å bli voldtatt av norske menn… Morsomt at utenlanske menn føler seg mindreverdige norske menn, og det er ikke uten grunn for det er dem jo og!
  Nei, voldta alle utenlanske menn og gi dem skylden for det etterpå.. Kun på denne måten kan dem lære hvor lite inntelligente dem er og alltid har vært.

  Både kvinner og menn i norge ser på alle utenlanske menn som søppel, fordi dem er så ekstremt underdanige og blåst i topplokket at det lukter sopp og gummi lang vei..

  Til og med kyrne er mer verdt enn utenlanske menn!!!!!!

  • HC Says:

   Igjenn, du er forvirret, få litt riktig lære inn i hodet å kom med noe saklig. Du snakker bare om hat til alle, get a fucking clue!

   Problemet er sånne som deg som bare hater for å hate.

   • Pelle Says:

    Ja du kan gjerne si at menn beviser at dem hater kvinner når dem er kåte, ved å voldta kvinner..
    Men det menn egentlig hater er seg selv fordi dem innerst inne vet at dem er mindreverdige alle andre vesener her på jorden!

 65. Erlend Says:

  Har tatt et totalt nytt standpunkt i hijab saken og er veldig for å innføre det her i landet. Jeg vil kreve at kona bruker det og i likestillingens navn vil jeg bruke det sel, spesielt når jeg kjører bil. Det gode med dette er at jeg heretter ikke trenger å bry meg med fotobokser, da de krever en sikker identifikasjon. Jeg foreslår at alle begynner å benytte seg av denne muligheten under bilkjøring.

 66. Pelle Says:

  Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er lov å slakte muslimske menn, dem er jo mindre værdt enn kyrne… Og kyrne kan jo slaktes!!!!

  Muslimske menn har i flere hundre år vært mindreverdige kvinnen. Dette er han selv inneforstått med, derfor han bruker fysisk makt for å prøve å motbevise seg selv… Men jo mer han prøver å holde djevelen i seg selv i sjakk, ved å påtvinge seg kvinner, desto mer undervurderer han seg selv som en oppegående mann med fri vilje og integritet.
  Muslimske menn reduserer seg selv til villdyr, mindreverdige menneskeheten som ber om å bli voldtatt og slaktet av norske menn.

  • HC Says:

   Jeg skjøner at du tror du er Gud, du fatter dom på mennesker over hele linja.

   Ifølge deg så fremmer du «din» rett til å drepe mennesker, eller «slakte» som du sier. Dette er ikke noe du har rett til å avgjøre.

   Hvordan har din oppvekst vært? Har du blitt voldtatt?
   Du har latterlig hat til mennesker, så jeg anntar at noe har skjedd deg.

   Men det at du har hat for folk behøver ikke bringes videre.

   Hat brygger bare mere hat.

   Slutt.

   • Pelle Says:

    Ja menn spyr ut selvhatet sitt hver eneste dag i norge… Dem føler seg mindreverdige, noe dem også er!!!
    I stedet for å forstå at dem må gå til psykolog og ordne opp i sine egne emosjonelle problemer… Så bruker dem som unnskyldning for å voldta, at dem er kåte…
    Slakt alle menn, menn er kåte horer uten verdi og selvrespekt!!!!!!

 67. Ann- Elin Says:

  Jeg har reist en del i den delen av den muslimske verden der kvinner går både tildekket og ikke tildekket. Min erfaring derfra er at om man vil ha en hale av menn etter seg, som plystrer, kommer med direkte seksuelle kommentarer og rett og slett oppfører seg tåpelig, ja da kler man seg i tradisjonell «kroppsløs» drakt og dekker håret.
  De gangene jeg går helt vanlig kledd og med håret flagrende får jeg derimot gå helt i fred.

  Dette er så påfallende at jeg nærmest har konkludert med at tildekningen rett og slett trigger menn. Det er noe spennende ved tildekte kvinner. En «hemmelighetsholdelse» som gjør at fantasien deres omtrent går løpsk. Eventuelt reduserer en slik tildekning kvinnen til en svak person, som det er lov å trakassere.

  Uansett, av denne grunn går jeg kun med tradisjonell klesdrakt og tildekket hår når jeg har mannlig følge. Skal jeg ut på egenhånd kler jeg meg vestlig og lar håret blåse i vinden. Da får jeg den respekten jeg føler meg vel med, og ingen menn plager meg med ufine tilrop. Da blir det også litt ironisk at tildekning sies å beskytte kvinnen, for jeg erfarer jo det stikk motsatte.

  Når det gjelder kommentarene til Pelle over her synes jeg de sier sitt om at visdom (eller mangel på slikt) ikke har en nasjonalitet eller en hudfarge. Jeg mener at denne «oss mot dem» mentaliteten er direkte usmakelig. Muslimer er like ulike i personlighet som det vi vestlige er, og både idioter og gode mennesker finner man i begge «leirene». Det er dessuten en konstruert front mot front situasjon, ettersom «muslimene» ikke er en ensartet kultur, og «de vestlige» også har totalt ulike kulturer.
  Er det utseende som definerer deg som «muslim» eller «vestlig», eller er det tro? Hva isåfall med alle de som ser muslimske ut, men som er jøder, kristne eller ikke- troende? Er de «vestlige» de da?
  Hele muslimer mot de vestlige- konflikten er rett og slett basert på en homogenitet som slett ikke finnes, verken geografisk, trosmessig eller utseendemessig.
  Ja, det er mye å slå ned på i forskjellige kulturer, men meningsløst å slå vilt rundt seg, så man treffer alt annet også… og svært dårlig det man faktisk burde sikte på!

 68. Ayan Says:

  Jeg ser at det er mange som kunne tenkt seg å kvitte seg med Quranen og «dens pakk». Det er umulig å diskutere hvorvidt en tro er fornuftig eller ikke og hvordan den evt. skal praktiseres.

  Det finnes like mange meninger om dette som det finnes mennesker i verden. Men hvis vi bare kunne akseptere det faktum at det finnes millioner av ulike livssyn, ideologier og levesett. Vi er forskjellige og det er faktisk ikke alltid slik at ens måte å leve på er den beste.

  Hvis vi bare kunne la være å prakke våre tankesett ned på andre… Hvis vi bare kunne la folk leve livet sitt slik de ønsker… Og kun satt en stopper for det skadelige…

  La folk kle på seg/ av seg. La de be/ ikke be. La de tro/ ikke tro. Lev ditt liv, la andre leve sitt… i fred, både som muslim og ikke-muslim.

 69. Pelle Says:

  Alle menn som er kåte, er horer og luddere satt i system!!!!

  Kvinner som blir voldtatt, er det motsatte av billige… Men det tror jeg menn generellt er for dumme til å forstå… Ikke rart at hele verden ser på menn som tåper og luddere!!!!!

 70. Nikolai Hoftun Says:

  Kvinner må i muslimsk verden dekke seg til fordi de er for pene slik at de ikke skal vekke eller tirre mens seksualitet, dems tenning.
  Så i bunn og grunn virker jo på en måte tildekking annet enn ansikt på mange menn, men problemet er at det ikke er nok. Mange menn tenner når de ser et fint ansikt og ikke det distraherende håret. Så blir det til at man må dekke til alt unntatt øynene, men så er jo problemet at øynene flørter. Så i bunn og grunn baserer islam seg på at man ikke skal bli lokket eller flørtet av det kvinnelige vakre kjønn. Men det går ikke for Gud, om det er Allah eller andre, har skapt kvinnen så skjønn at menn ikke klarer å holde seg borte uansett om det er kun øynene som vises.
  Så slør og dekking av kvinnen er ikke skapt av Gud/allah, det er skapt av menneskene fordi de skjønner hvor tiltrekkende kvinnene er og det fører til blant annet hor.
  Så menneskene har et problem i at menn synes kvinner er for fine til å bli urørte. og dette fører til det ene og det andre, og tildekking. Om det er kvinnene eller mennene som har det største problemet vet jeg ikke. Men uansett, muslimske menn vet godt hvorfor kvinnene må dekke seg til. 🙂

  • Pelle Says:

   Så det du sier er at menn som blir kåte driver hor, og er derfor horer!!!
   Synd at muslimske menn forakter sin egen seksualitet såpass mye at dem påtvinger kvinnen å ikke vise sin kvinnelighet.. Jeg tror menn føler seg truet av sin egen kåthet og forbinder sin egen seksualitet med noe skittent.

 71. J. Bolin Says:

  Latterlig debatt! Tenk at man i 2011 fortsatt befinner seg på det stadiet at man skal diskutere hvilke plagg kvinner kan gå i og hva de kan gjøre å ikke gjøre.

  Og til dere som prater om kvinner som kler seg som horer> hva mener dere med det? Horer krever forøvrig også respekt. Dere vet vel hva det ordet betyr…?

  • Pelle Says:

   Ja enig med deg… Menn er ekstremt latterlige som tror at dem fortsatt, selv i 2011 kan herske og bestemme over kvinner…
   Det er jo fortsatt klesplagget til kvinner dem refererer til etter å ha voldtatt.. Mannens hjerne har ikke utviklet seg på mange hundre år, desverre… Derfor kvinner alltid har sett ned på mannen.

 72. John Pedersen Says:

  Kanskje muslimske/afrikanske menn burde klatre ned fra trærne og ta en titt på den siviliserte verden de så gjerne vil delta i, eller ihvertfall høste godene av.

 73. Mahammad Says:

  Den som mener at hijab bekytter kvinnen fra trakasering, er enten naiv eller tror at leserne er naive nok til å tro han.

  Hijab og tildekking forverrer egentlig bare situasjonen for kvinner. Bare se på de konservative landene i verden. Jeg kommer selv fra et muslimsk land, hvor kvinnene er både tildekket og er en sjeldent syn i offentligheten. Når en kvinne går ut, til og med fullkledd, er det som å slipe en gaselle løs blant sultne tigre. Jeg har bodd i norge i snart 12 år . Jeg har i løpet av disse årene ikke sett et kvarter trakasering av kvinner enn det jeg ser på en uke i mitt fedreland.

 74. Hiab Says:

  Det er jo noen kvinner som selger sex i hiab , dette pga de muslimske mennene ikke kjøper dem?

  • Pelle Says:

   Er alle menn tåper og luddere?! …eller er det bare noe menn ønsker at vi skal tro?

 75. Hiab Says:

  Det har siden begynnelsen av 90 tallet, vært forbudt å gå med/kjøre med tildekket ansikt i det offentlige rom.
  En hiab som da dekker hår er vel lovlig, dessverre for kvinnene.
  det allerde fortatt ran av bank i burka i England, av menn.

 76. Pelle Says:

  Enda et billig ludder av en mann som har voldtatt en kvinne i oslo…. Når skal menn slutte å være kåte luddere som voldtar?????

 77. Pelle Says:

  Hva er det som definerer en voldtektsmann?!
  Er det det at han har en unaturlig sterk sexdrift som gjør mannen kåt i tide og utide?
  Eller er det av den enkle grunnen at han har et misfoster mellom bena som mannen ikke klarer å tøyle?

  Menn som ikke klarer å beherske og ta kontroll over sin egen kåthet er underdanige mennesker, som bør sperres inne.. Disse menn er mentalt tilbakestående og bør medisineres!!!!

  Disse menn er mindreverdige kvinner: (kjenner du deg igjen?)
  1) Billige horeluddere som voldtar kvinner.
  2) Billige horeluddere som ser på porno og tilfredsstiller misfosteret sitt.
  3) Billige horeluddere som er kåte i tide og utide.
  4) Billige horeluddere som maser om sex i et forhold.

  Man skal selvsagt ikke skjære alle horesvin av noen menn under en kam… Men hvor mange menn kan regnes som normale? 20%

  Man må også ta i betrakning at 50 % av horepikk er selverklærte retarder etter vg`s undersøkelse for noen år tilbake, der horepikk var av den ekstremt sære oppfatning av at kvinner kan takke seg selv når menn slår og voldtar dem.. Dette er et stort slag i trynet på vestlige menn sin intelligens… Og med det slaget slo dem knockout på seg selv!!!!!

  Så heia heia heia alle retarded stupide mannfolk… Dere er det visst nok å ta av, hvis kvinner skulle gå ut på tokt og kappe misfosteret av dere…

  • HC Says:

   Haha du må da være den mest usakelige og minst intelligente personen som noen gang har klart å komme deg på et forum hvor du får uttrykkt deg.

   Har du ikke noe annet enn idioti å komme med?

   Vær så snill å hold kjeft din dumme idiot. Du kommer bare med idioti.

   Er det virkelig mulig Pelle å være så hjerneskadet som du er?!

   Jeg synes synd på deg. Du har noen ufattelig håpløse problemer, som jeg tviler du noen gang kommer ut av.

   Utifra hva du skriver er du allerede en fortapt idiot.

   • Pelle Says:

    Tydelig at HC føler seg meget truffet av det jeg skriver!!!! Og det beviser jo bare at mitt budskap er RIKTIG…. Takk til deg retarded-HC for at du tok deg tid til å bekrefte det!!!!

   • TC Says:

    det beviser ingen ting…og jeg er enig med HC; tror meste parten av oss er i forhold til Pelle……

 78. Pelle Says:

  Muslimske menn og norske menn som voldtar forakter sin egen seksualitet, eller rettere sagt mangelen på den.
  Enhver idiot vet jo at voldtektsmenn ikke tenner på vanlig sex, dem får horebrødet ikke stivt engang og føler seg derfor ikke akseptert av samfunnet.
  Denne mangelen på respekt i fra andre menn og kvinner, når mannen ikke tenner på god og kjærlig sex fører til at menn forakter seg selv… Det er kun tapere av noen menn som ikke får reisning av sex.

  Disse ludderne forakter seg selv såpass mye at dette driver dem til voldtekt.
  For enhver idiot av en mann vet vel at voldtekt handler om vold, eller??!!!
  Vold er det eneste disse tapermennene får utløsning av!!!!!
  Dem hater seg selv og verden, dem føler seg mindreverdig som mann…
  Selvhatet spiser dem opp innvendig og for å hevne seg på andre normale menn så voldtar dem kvinnene.. Skyldspørsmålet vil slå tilbake på alle menn, da det alltid er en mann som voldtar… Derfor alle menn blir sett på som skyldige inntil det motsatte er bevist!

 79. Martin Says:

  Vil anbefale deg å sjekke noe av maryam namazie, kanskje helst hennes foredrag om hijab og andre former for tildekning som ligger på youtube.

  Dette gjelder spesielt din kommentar om at hijab er det siste muslimske kvinner burde interessere seg for – noe jeg er sterkt uenig i.

 80. Pelle Says:

  Menn tror dem er Gud.. Dem lager sine egne regler i samfunnet som føles riktige for dem og så mener dem at alle skal fotfølge dem til punkt og prikke..
  Dette sier noe om hvor liten mannen føler seg i forhold til kvinnen når han har behov for å dominere og ødelegge henne.. Jeg tror menn generelt mangler egenverdi og at det er derfor kvinner ser på dere som billige horepikk.. Samfunnet generelt ser på menn som overgripere og jeg tror personlig det bor en overgriper i alle menn.

  Alle menn er med på å innskrenke kvinners frihet… Det er jo en kjennsgjerning.. Selvsagt skal ikke kvinner adlyde menn da kvinner er mer intelligente enn menn og derfor har mer verdi og egenverd.
  Jeg tror mannen er en utdøende rase fordi mannen er svakere psykisk enn kvinner og med tanke på at mannens hjerne ikke har hatt noen utvikling de siste 100 år gjør mannen til et synkende skip..

  Menn er rett og slett mindre verdt enn kvinner og det tror jeg er noe alle vet innerst inne… Slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å bli. Amen!

 81. mehmet Says:

  det handler om å akseptere en ukjent livstil. hvorfor er norske så skeptiske mot kvinner som bærer hijap? hvorfor tror alle at de kvinnene blir presset av mannen/familien. husk når norske damer ikke hadde lov til å si et pip hjemme hos seg i dette landet her før,var muslimske kvinner godt lært som lærere,leger Osv. Lær å ikke se ned mot folk. kom dere ut av døra i steden og bank på naboen deres sin dør og si hei! jg er faktisk redd for dere, kan dere fortelle meg noe som får meg til å forstå dere? tro meg, dere er hjertelig velkommen, og dere blir tatt imot med en smil, ikke med skeptiske øyer som dere viser mot muslimske kvinner på gata.

  • Pelle Says:

   Å vri på fakta er vel noe menn vet å sko seg på….
   Ingen mennesker i norge er skeptiske til muslimske kvinner på gata…, er du helt blåst i huet eller????!!!!!
   Her inne er det sikkert over 50 innlegg som sier at alle problemene er forbeholdt den muslimske mannen… Og fortsatt skjønner du ikke tegninga!!!!
   Stakkars stakkars deg…. Det kan ikke være så lett for deg å være mann med så liten intelligens!!!! Ikke rart du som mann blir sett ned på hvis du virkelig er så TREG med å oppfatte fakta.. Håper for din skyld at ikke konen din ser ned på deg av den grunn… Ingen norsk kvinne ville vært sammen med en så lite oppegående mann som deg ihvertfall… Kanskje det er derfor muslimske menn voldtar norske kvinner fordi norske kvinner ser ned på dere på grunn av at dere ikke innehar noe som helst intelligens og selvverd!

 82. Ateisten Says:

  AA si at muslimer er korka er ikke en rasistisk bemaerkning.
  Da det ikke diskriminerer raser.
  Jeg har ikke noe stygt aa si om muslimer som ikke kan sies om vaare ovrige religioner.
  Synd at folk skal basere livene sine paa overtro i et opplyst sammfunn.

 83. anette Says:

  uanset hvordan du vrir å vender på det…..religiøse symboler har null å gjøre i offentlige stillinger som eks. dommer eller politi, det uansett om det er kors, turban eller hijab. Jeg som ateist ville da vært ytterst bekymret for om politikvinnen-mannen eller dommere hadde klart å være religionsnøytrale med reakjsonene/dommene sine.
  Jeg er av den formening at først så er man norsk statsborger SÅ muslim/kristen/hinduist. Derfor burde norske lover gå FØR religiøse «tvangstanker». Bærer politiet/dommeren religiøse symboler viser det for meg bare at religionen deres er viktigere for dem enn lovene. Og hvordan kan man da være sikker på at man blir vurdert religionsnøytralt i stede for at de vil dømme meg anderledes enn en som er av samme religion som dem.

  Tenk å fredelig verden hadde vært uten religion.

 84. Pelle Says:

  Tenk så fredelig verden hadde vært uten horepikk!!!!!
  Norske menn voldtar ikke akkurat på grunn av religion… Så da kan man ikke skylde på religion når menn voldtar kvinner… Det er nok mannen i seg selv det er noe galt med uansett hudfarge og nasjonalitet. Så da hadde menn vært like horete som dem er nå… Eller mener du anette at det er religioene som gjør menn til horer?
  Jeg tror menn kun kan bli likestilte kvinner om dem kapper den av… Jeg tror det er pikken til menn som gjør menn til horer, og selvsagt lite eller ingen intelligens i topplokket!!!! Denne kombinasjonen gjør menn sårbare, dem viser verden at dem ikke kan klasifiseres som mennesker, men kun som ville apeluddere i bur… Slike menn burde det bli båndtvang på!!!!

  • HP Says:

   Nå har du trolla rundt her i tre dager, og det eneste du utretter er at folk rister på hodet og prøver å overse deg.
   Vi har forstått at du misliker menn, men det må nevnes at det dere indoktrineres med i kvinnegruppa Ottar ikke er bedre enn hjernevaskingen i islam.

   Å ignorere deg hjalp ikke, så nå har du fått den oppmerksomheten du så febrilsk har strevd etter. Kan du gå et annet sted med usakelighetene dine nå?

 85. Neo Says:

  Til alle som lurer på hva denne diskusjonen egentlig handler om:
  http://www.opplystemuslimer.no/
  Les og bli vis 🙂

 86. Muslimprosjektet! | freddystangnes Says:

  […] Muslimprosjektet har en særdeles forvridd og forenklet forklaring på Hijab og ender opp med nettopp det ønsket vi ikke kan etterkomme. Hijab viser en religiøs tilknytning. Det er nettopp der poenget ligger.  Muslimene vil tvinge sin prangende religiøsitet via hodeplagg som symbol på vestens befolkninger ! Vesten har en annen oppfatning! […]

 87. freddystangnes Says:

  Heia

  Svaret mitt blir litt for langt til å legges inn her så jeg legger en link til den artikkelen deres blogg post inspirerte meg til å skrive.

  http://freddystangnes.wordpress.com/2011/04/17/muslimprosjektet/

 88. Preben Says:

  Kjenner jeg blir trist når jeg leser artikkelen din muslimprosjektet. Vil du virkelig finne sannhetene ? Hijab dreier seg om symbolikk og radikalisering – understrekning av muslimer som rene og kristne som urene. Har bodd i innvandrertette områder og merket hvordan radikaliseringen påvirket forholdet mellom barna. Muslimske barn fikk ikke lov å komme hjemme til eller leke med de norske barna. I koranen advares det mot samkvem med kristne og jøder. Da blir muslimene som dem. Bokstavtro tolkning av koranen leder til fascistiske holdninger som er vår tids største utfordring.
  Fokuset på vold i norske hjem er også en gedigen avsporing. I norsk kultur har sterke kvinner, helt fra vikingetiden, blitt feiret. Vold mot kvinner har aldri gitt ære i norsk kultur men kun skam.

 89. jonny Says:

  Voldtektsmenn er og blir menn som enten er pervers, eller hører til på en lukket psykriatisk avdeling.
  Man skal ikke forsvare dem, og ikke ta på dem med silkehansker.
  De kan godt få strengere straffer, men da må det være uten tvil at man har riktig mann.

  Voldtekt er ikke bra, ikke for kvinner og barn og menn som blir utsatt for dette, men noen ganger blir også menn falskt anklaget for voldtekt eller voldtektsforsøk.
  Dette er like ille!!!

  Menn har et ansvar her ved og holde ører og øyner åpne og hjelpe kvinner som man ser krangler med typen på byn osv.

  Kvinner har selv et ansvar her også, kle deg litt mindre utfordrende, ikke la en du ikke vil noe med spandere drinker en hel kveld, ikke gå hjem alene.

  Helt enkle tips som reduserer voldtekter og gjør at kvinner og menn kan kose seg ute på byn.

  Når det gjelder kvinner og hijab, så mener jeg at de kan drope den her i Norge. Bruk den hjemme, i bilen, men ikke på offentlige steder eller på jobb.
  I mange land kan ikke kvinner sole seg toppløs, i Norge er dette helt uproblematisk, skal vi da lage styr i andre land om at de er rasister fodi kvinner ikke får sole seg toppløs???
  Nei stort sett følger vi regler og lover i det landet vi er i.
  Så hvorfro følger ikke muslimer de normer, lover og regler vi har i Norge da??

  meg bekjent har ikke vi tvunget noen fra muslimske land til Norge, de kommer hit av fri vilje.
  Da må man lære de normer, lover og regler som vi har her. Og de bør lære seg språket.

  Samtidig bør kvinner som er muslimske, asiatiske osv få lov til og gifte seg med norske menn også. Men ikke mangesier noe på at dette skjer alt for lite. Det er fordi Norske menn og gutter ikke er bra nok for dem.
  Så hvem er egentlig rasister her????

  Om Norske kvinner roer sine holdninger til egen kropp, og tenker litt lenger vil nok noen voldtekter være hindret. Men ser man hvordan norske jenter/ kvinner oppfører seg i syden om sommeren kan man kanskje skjønne at noen tror de vil ha sex uansett.

  Kvinner har en tendens her i Norge til og rope høyt for alt muligt, resultatet er jo at flere menn henter seg koner fra andre land, koner som ikke er så selvopptatt, som setter familien først, som liker og lage mat for mannen og ta vare på barna. Ikke gå på byn, kjøpe klær, gå på cafe som de norske.

  De har også et annet forhold til sex, så kanskje norske kvinner burde tenke over dette.
  blir veldig mange enslige norske kvinner i landet fremover, og ser ikke ut til at voldtekter stopper heller.
  Så kviner bør kanskje tenke seg litt om selv.
  en fakta opplysning er jo at flest kvinner ønsker seperasjon også,menn er ikke gode nok for norske kvinner, kanskje kvinner burde ha et annet syn på menn, kanskje fremfor og forlange mer hele tiden se på hva man har.

Kommentarer er stengt.


%d bloggere liker dette: